KDZ,
ta dodawana torba to nie jest pokrowiec, tylko samodzielna torba. niestety nie jestem w stanie powiedziec, co moze sie do niej zmiescic. jesli nie chcesz za bardzo rozbudowywac systemu (czytaj kupowac masy szkiel, lamp itd.) moim zdaniem optimum to jest lowepro aw4, zmiescisz tam body z obiektywem, lampe blyskowa + ewentualnie dodatkowy obiektyw i inne graty.A czy bez tej "torby (pokrowca) Nikona" body bezpiecznie jest trzymać w samej takiej torbie np. tej do lovepro Nova 2 AW. Czy to wystarcza?
jesli chodzi o predkosc wspolpracy pomiedzy karta i body to ogranicznikiem jest tutaj predkosc zapisu aparatu. karty sa duuuzo szybsze niz moze je zapisac aparat. jednak warto kupic szybsza karte, jesli np. korzystasz z czytnika kart - wtedy roznica odczyt/zapis poszczegolnych kart jest duzo bardziej widoczna.a propo karty: jest sens kupować SanDisk Extreme III, albo Ultra II, czy zwykła San Diska wystarczy. Gdzie mi ta szybkość się przyda? Przy przerzucaniu na kompa, przy odtwarzaniu na LCD D70s?
poczekaj, poczekaj, za niedlugo bedziesz sie pytac na forum, czy kupic sb-800 czy do amatorskich zastosowan wystarczy sb-600widzę, że koniecznie ją mi "wciskacie"![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami