Szukaj
Aaa po tytule spodziewałem się jakiegoś magicznego widoku z pierwszymi promieniami słońca muskającymi delikatnie połoniny, podkreślającymi wszystkie wąwozy ze spływającymi strumyczkami... ARGH !:P
Fotka ok, ale czego innego tu szukalem - może masz jakieś inne zdjęcia z tego wschodu? ;>
Mnie z kolei się podoba, lubię grę świateł i cieni,a tu według mnie bardzo ciekawie wyglądają te czernie na tle pieknego koloru nieba o wschodzie słońca.
Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX
Jedyne co mi nie pasuje w tej fotografii to tytuł. Propozycja hcman'a dużo ciekawsza
Kolorystycznie i kompozycyjnie bardzo in plus.
Jak na debiut to masz bardzo dobre "wejście" Zdjęcie interesujące i inne niż foty z tytułem zawierającym słowa >>wschód słońca<<
Daję na dobry początek 3 *** za oryginalność.
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
fotka fajna..ale pokaż jeszcze same widoczki![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
raczej "Drużyna A"najodważniejsi, którzy zdecydoawali się na taką ekstremalną wycieczkę, ale było warto czekać na szczycie 1,5h na pierwsze promienie
Zgodnie z prośbą dorzucam jeszcze kilka fotek
1. Na początek pierwszy promyk
2.Z drugiej strony
3.
4.Na koniec jedna fotka znad Soliny
Dwójka - tam podoba mi się to co się dzieje na dalszych planach w oddali - to chodzące słoneczko po górach..
Skontaktuj się z nami