Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Motocross

Domyślnie

na 101 celowo zostawilem kurz-tak to widzialem, zreszta leszcz jestem w obrobce
    102 tak wyszlo z puszki niestety,
    103 taka sytuacja zdarzyla sie chyba tylko jedna, tak to jezdzili z kopytami do przodu, ze niby poza do zdjec

Teraz widac jak wiele daje pogoda

Az mi sie morda ucieszyla Jak widac, warto wracac do czegos co wczesniej wydawalo sie przecietne Szkoda, ze fajne sa 3 na 1500 zdjec. Teraz pora zeby 3 na 1500 byly niefajne
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Dasz radę ja zaraz wrzócę co nieco z zawodów jedne w słoneczku drugie w pochmurny mglisty dzień
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

Zamiast siedziec w domu, bo mam drobne problemy z plecami, to sie wybralem na trening Pogoda dopisala, warunki na torze mimo to ciezkie (glebokie kaluze i potworne bloto).
    Ponizej zajawka, reszte wrzuce za pare dni, jak je jeszcze raz obejrze.

Domyślnie

widział bym mniej nieba, a tak po za tym dobry moment heheheh, widze panu po skoku nie wyszło, zlądowal i w poślizg wleciał, a poszedł w kozły czy się wybronił?? Najlepsze jakościowo jakie wrzóciłeś

Domyślnie

to moj kolega z pracy. Podbilo go na dziurze ale sie wybronil. Za to pozniej sie wylozyl na banalnym winklu i zlamal dzwignie sprzegla Najbardziej na tym zdjeciu, oprosz momentu, podoba mi sie strach w oczach

Domyślnie

cholera, mam problemy z wyborem
    I tak wysilkiem bylo dla mnie wybranie tylko tylu z ponad 680 fot z calej soboty. Zapylenie bylo takie, ze czasami mi sie AF gubil... Ale lepsze to niz bloto, zdecydowanie

1.

2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

Domyślnie

no 2,6,7,9,10 juz coraz lepiej i kolory ladniejsze Ujecie typu nr.2 sprobowalbym przykucnąć zeby nie robic zawodnika z gory
    D40+grip+N18-55+N55-200mm+N50mm 1/8D+Tokina AT-X400mm f5.6

Domyślnie

1,2,3,5,6,8,9 zrobiłeś ogromny postęp extra teraz jest na co popatrzeć. Tylko staraj się mniej robić pionowe kadry a więcej pozimomych oki. Oby tak dalej, czekam na więcej. 1,2,6 rządzą w 6 bym poprawił kadrowanie i dał więcej lewekj strony a mniej prawej.

Domyślnie

no nie czarujmy sie, jest pogoda to jest i akcja. A jest akcja to sa zdjecia Co do 6ki to nie da sie dac wiecej lewej bo cos tam jest (juz nie pamietam co ale bylo fuj), zreszta kawalek widac bo niedokladnie wycroppowalem

Domyślnie

Dzisiaj tylko 5

11.

12.

13.

14.

15.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów