Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: hiszpanka

Domyślnie

będę okropny wiem ale dla mnie wcale :/ niestety do każdej foty mozna się przyczepić :/ jedynka jest płaska jak powiedzmy ściana na dwójce faktycznie to co powinno być ostre - czyli oczy po prostu nie są a w 3 nie pasi mi obróbka jakoś tak ogólnie ciemno a tancerka jakaś blada jakoś tak nie wiem obróbka tu chyba zawaliła :/ a ona tańczyła czy jak ? bo tego też nie widać a tak nazwałeś post ?
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    będę okropny wiem ale dla mnie wcale :/ niestety do każdej foty mozna się przyczepić :/ jedynka jest płaska jak powiedzmy ściana na dwójce faktycznie to co powinno być ostre - czyli oczy po prostu nie są a w 3 nie pasi mi obróbka jakoś tak ogólnie ciemno a tancerka jakaś blada jakoś tak nie wiem obróbka tu chyba zawaliła :/ a ona tańczyła czy jak ? bo tego też nie widać a tak nazwałeś post ?
    no tańczyła, czy ja napisałem flamenco, tancerka czy coś w tym stylu w tytule? Nie, więc o co chodzi
    na jedynce wygląda wszystko płasko bo to jest efekt uboczny klarowności, nadaje ona wygląd bardzo delikatny niczym jedwab, lecz kosztem przestrzenności.
    obróbka jest celowo tak zrobiona bo tło było okropne i nie miało nic wspólnego z dziewczyną i tylko by rozpraszało, więc celowo na 3 zdjęciu jest mocno przygaszone, co do kolorystyki to kwestia gustu, dziewczyna jest bardzo naturalna, szczególnie na 3 podoba mi się jej spojrzenie. Dziękuję bardzo wszystkim za krytykę tą konstruktywną i reszcie za zwykłą krytykę tak na odwal się, celem zarobienia posta więcej.

Domyślnie

troszkę się wybroniłeś niech Ci będzie :P i mam nadzieję że mnie nie miałeś na myśli pisząc o kilku postach więcej
    zaraz wrzucam jedną moją fotę możesz się zrewanżować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    troszkę się wybroniłeś niech Ci będzie :P i mam nadzieję że mnie nie miałeś na myśli pisząc o kilku postach więcej
    zaraz wrzucam jedną moją fotę możesz się zrewanżować
    Lagunman przecież wiesz, że Twoja krytyka była konstruktywną, za co szczerze dziękuję,
    pozdrawiam

Domyślnie

uuufff bo już się zestresowałem starałem sie teraz już mozesz się odwdzięczyć skończyły się uploadować

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów