Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: hiszpanka

Domyślnie hiszpanka

1.

2.

3.

dziewcze ładnie tańczyło Co sądzicie?

Domyślnie

Rozumiem ,że tańczyła flamenco i była Andaluzyjką..?...
    Potem odjechała na ogierze andaluzyjskim ".Pura Raza Española...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jedynkę zabiła lampa , dwójka ostrość chyba poleciala na wachlarz zamiast na oczy, trzy ciekawe
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Rozumiem ,że tańczyła flamenco i była Andaluzyjką..?...
    Potem odjechała na ogierze andaluzyjskim ".Pura Raza Española...
    Znasz ją?!

Cytat Zamieszczone przez robren
    Jednykę zabiła lampa , dwójka ostrość chyba poleciala na wachlarz zamiast na oczy, trzy ciekawe
    błysk w sufit plus sztuczny sufit, celowo rozjaśniłem twarz wywołując rawa celem skontrastowania, mnie się podoba. Co do dwójki zgadzam się, ostrość poszła w wachlarz.

dzięki za opinie

Domyślnie

Nie czuję tańca, a już napewno nie flamenco. Ale też nie muszę, tytuł nic nie mówi o tańczącej hiszpance.

Domyślnie

Dla mnie na trojce tlo niezbyt pasuje. A calosciowo? Zdjecia ok. Ale nie udalo Ci sie pokazac prawdziwej hiszpanki. Po prostu one wygladaja inaczej, to kwestia oprawy oczu, rysow twarzy, i w tym przypadku ubioru. Nic na to nie poradzisz: A modelka bardzo ladna. Mysle, ze nie bylo Twoja ambicja pokazywac uosobienie flamenco, dlatego mysle, ze zdjecia sa udane.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Coś mało hiszpanki w tej hiszpance .
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Dla mnie na trojce tlo niezbyt pasuje. A calosciowo? Zdjecia ok. Ale nie udalo Ci sie pokazac prawdziwej hiszpanki. Po prostu one wygladaja inaczej, to kwestia oprawy oczu, rysow twarzy, i w tym przypadku ubioru. Nic na to nie poradzisz: A modelka bardzo ladna. Mysle, ze nie bylo Twoja ambicja pokazywac uosobienie flamenco, dlatego mysle, ze zdjecia sa udane.
    dzięki malasana
    3 mam w kilku wersjach obrobioną, nie wiem czemu zdecydowałem się wstawić tą, chyba bo lubie takie stonowane barwy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów