nebedziesz zawiedziony a jak ci szybkosci zabraknie to w trybie raf bez rozszerzonej dynamiki masz 2.5 kl/sek w serii 9 zdjec chyba tak jak d70 ?
Szukaj
nebedziesz zawiedziony a jak ci szybkosci zabraknie to w trybie raf bez rozszerzonej dynamiki masz 2.5 kl/sek w serii 9 zdjec chyba tak jak d70 ?
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
fotomarek_k, zaczekaj lepiej na D80 - zapowiada się bardzo fajny aparacik. W dodatku są przecieki, że wraz z wprowadzeniem D80 ceny innych Nikonów (w tym D200) mocno spadną!!!
Moja 70tka działa, jej narowy i ograniczenia z grubsza poznałem, więc na szybie decyzje i nowe zakupy "ciśnienia" nie mam. Ot, spokojnie obserwuję kolejne efekty postępu technicznego![]()
![]()
Jeśli ten D80 będzie na karty SD to-dla zasady- dla mnie odpada...Fotki z D200 też mnie jakoś nie powalają...I na dodatek ten akumulatorek z chipem![]()
Przed rokiem bardzo poważnie rozważałem s3-wybrałem D70 jako znacznie tańszy aparat "na tymczasem" i do nauki "cyfrowej technologii". Teraz s3 jest już niewiele droższy niż 70s...A jakie będzie D80? Zobaczymy...Warto czekać- myślę obserwując ruch cen..![]()
![]()
Marek
Zakon Fuji
Cena S3 pro w Niemczech - ok 1050 euro + koszty przesyłki, D70 S - 650 euro - czy S3 pro kosztuje niewiele drożej od D70S? Poza tym cena S3 pro ma znowu wyraźną tendencje zwyżkową i nie ma ich praktycznie w bieżącej sprzedazy - nalezy czekać 3-4 tygodnie (najprawdopodoniej kończa się zapasy - bo Fuji chyba juz ich nie produkuje)
Aparaty S3 pro na allegro sa niestety wirtualne - do sprowadzenia przy zainteresowaniu nabywcow (sprawdzałem telefonicznie) i przy wzroście cen lub braku dostepności w Germanii ich ceny równiez wzrosną, albo ich nie będzie można kupić.
[ Dodano: Wto 08 Sie, 2006 ]
D200 dzis kosztuje poniżej 5900 zł, jak mocno spadnie to powinien kosztować wyraźnie ponizej 5000 zl, D80 jak zapowiada Kaleid nie drożej niz D70S - czyli ponizej 2700 zl (co prawda Hesja na swojej stronie podaje 3999zł, ale może to On sie myli, a nie Kaleid), D70S jako znacznie słabszy od D80 powinien kosztować wyraźnie ponizej 2000 zł, to D50 bedzie pewnie poniżej 1 tys. zl.Zamieszczone przez Czornyj
![]()
Pozdrawiam:
Andrzej
Niniejszym oznajmiam iz na chwile obecna nie mam pojecia ile bedzie kosztowal D80. Byly to tylko i wylacznie moje przypuszczenia ktore nie musza byc trafne, to tez nie radze podejmowac na tej podstawie zadnej decyzji. Jutro cena prawdopodobnie bedzie juz znana.
ja w sumie juz bylem zdecydowany na zamienie FUji S2pro na D80....ale niestety zanim bedzie normalnie do kupienia to troche czasu mienie...a zdjecia w tym czasie jakie zrobie moje...do tego czasu...bedzie wiadomo czy warto czy nie warto zmieniacwiec wszystkim polecam spokoj
![]()
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
ja narazie jestem zachwycony mozliwościami s3 pro (zobacze jak sie sprawdzi na urlopie)
Co do mory to da sie przeżyć i w sumie dośc dobrse da sie ja wywalić w trybie lab na kanałach a i b![]()
Skontaktuj się z nami