Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

nebedziesz zawiedziony a jak ci szybkosci zabraknie to w trybie raf bez rozszerzonej dynamiki masz 2.5 kl/sek w serii 9 zdjec chyba tak jak d70 ?
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

fotomarek_k, zaczekaj lepiej na D80 - zapowiada się bardzo fajny aparacik. W dodatku są przecieki, że wraz z wprowadzeniem D80 ceny innych Nikonów (w tym D200) mocno spadną!!!

Domyślnie

Moja 70tka działa, jej narowy i ograniczenia z grubsza poznałem, więc na szybie decyzje i nowe zakupy "ciśnienia" nie mam. Ot, spokojnie obserwuję kolejne efekty postępu technicznego
    Jeśli ten D80 będzie na karty SD to-dla zasady- dla mnie odpada...Fotki z D200 też mnie jakoś nie powalają...I na dodatek ten akumulatorek z chipem
    Przed rokiem bardzo poważnie rozważałem s3-wybrałem D70 jako znacznie tańszy aparat "na tymczasem" i do nauki "cyfrowej technologii". Teraz s3 jest już niewiele droższy niż 70s...A jakie będzie D80? Zobaczymy...Warto czekać- myślę obserwując ruch cen..
    Marek

Zakon Fuji

Domyślnie

Cena S3 pro w Niemczech - ok 1050 euro + koszty przesyłki, D70 S - 650 euro - czy S3 pro kosztuje niewiele drożej od D70S? Poza tym cena S3 pro ma znowu wyraźną tendencje zwyżkową i nie ma ich praktycznie w bieżącej sprzedazy - nalezy czekać 3-4 tygodnie (najprawdopodoniej kończa się zapasy - bo Fuji chyba juz ich nie produkuje)
    Aparaty S3 pro na allegro sa niestety wirtualne - do sprowadzenia przy zainteresowaniu nabywcow (sprawdzałem telefonicznie) i przy wzroście cen lub braku dostepności w Germanii ich ceny równiez wzrosną, albo ich nie będzie można kupić.

[ Dodano: Wto 08 Sie, 2006 ]
    Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    fotomarek_k, zaczekaj lepiej na D80 - zapowiada się bardzo fajny aparacik. W dodatku są przecieki, że wraz z wprowadzeniem D80 ceny innych Nikonów (w tym D200) mocno spadną!!!
    D200 dzis kosztuje poniżej 5900 zł, jak mocno spadnie to powinien kosztować wyraźnie ponizej 5000 zl, D80 jak zapowiada Kaleid nie drożej niz D70S - czyli ponizej 2700 zl (co prawda Hesja na swojej stronie podaje 3999zł, ale może to On sie myli, a nie Kaleid), D70S jako znacznie słabszy od D80 powinien kosztować wyraźnie ponizej 2000 zł, to D50 bedzie pewnie poniżej 1 tys. zl.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Niniejszym oznajmiam iz na chwile obecna nie mam pojecia ile bedzie kosztowal D80. Byly to tylko i wylacznie moje przypuszczenia ktore nie musza byc trafne, to tez nie radze podejmowac na tej podstawie zadnej decyzji. Jutro cena prawdopodobnie bedzie juz znana.

Domyślnie

ja w sumie juz bylem zdecydowany na zamienie FUji S2pro na D80....ale niestety zanim bedzie normalnie do kupienia to troche czasu mienie...a zdjecia w tym czasie jakie zrobie moje...do tego czasu...bedzie wiadomo czy warto czy nie warto zmieniac wiec wszystkim polecam spokoj
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

ja narazie jestem zachwycony mozliwościami s3 pro (zobacze jak sie sprawdzi na urlopie)

Co do mory to da sie przeżyć i w sumie dośc dobrse da sie ja wywalić w trybie lab na kanałach a i b

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów