tyle tylko ze przefiltrowanie przez gwiazdki (ktore bedac anonimowe z zalozenia ,jak widac na zalaczonym obrazku pieknie moga wypaczyc w jedna lub druga strone) nic nie daja.
a moze to sztuka jest .....? to cos znaczy sie .. zdjecie chyba
Szukaj
tyle tylko ze przefiltrowanie przez gwiazdki (ktore bedac anonimowe z zalozenia ,jak widac na zalaczonym obrazku pieknie moga wypaczyc w jedna lub druga strone) nic nie daja.
a moze to sztuka jest .....? to cos znaczy sie .. zdjecie chyba
ludzie .. dystansu do tych gwiazdek.. sam dałem maxa.. nie za zdjecie.. ale za poczucie humoru.. lub odwagę.. co zas sie tyczy idei oceniania zdjęć.. jak wszędzie tak i tu jest ona wypatrzona przez kolesiostwo uklady i cholera wie co jeszcze.. nie ma co bic piany .. zdjęcie wniosło sporo radości do tego skostniałego goniącego za profesjonalizmem forum.. dystansu.. i uśmiechu .. takiego szczerego życzę..![]()
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
Wygląda na prawidłową reakcje fotografowanej na widok "aparatu"![]()
Nikon Fx
A ja jestem ciekawa, czy osoba będąca na zdjęciu dała zgodę na rozpowszechnianie...![]()
d70, t55-200, n35/1.8 i parę utrudniających życie gratów, za to jak ułatwiających focenie
Głosie ludu - zamykamy to czy co...?
Krzysztof Paszkiewicz
chyba zamknij... starczy krytyki już
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Skontaktuj się z nami