Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Co sądzicie??

Domyślnie

Znienawidzone pytanie z czasów liceum na lekcji języka polskiego: "Co autor chciał przez to powiedzieć?"
    Ja nie wiem. Trzeci post na forum, trzecie zdjęcie? Długa droga przed Tobą.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ukruszona jedynka ... komentować chyba za bardzo nie ma co ... błędy już pokazali koledzy ... lampa na wprost nie jest dobrym rozwiązaniem, w ogóle żadnym rozwiązaniem ...

Żeby nie było, że każdy opis mam podobny to zastanawiam się jak to możliwe aby z tak bliska z lampą na wprost i nadal nieostre zdjęcie? Zaawansowane delirium czy skopany sprzęt?

Domyślnie

Widać w tym zdjęciu większe przesłanie. Błysk w oczach sugeruje przebiegłość, wyższość jednostki nad ogółem, niedoścignioność, piękny umysł, uwodzicielskość, można by podać symboli bez liku. Idąc dalej, uniesione brwi wraz z wcześniej wymienionym błyskiem w oczach, zakrawa na zdziwienie, być może strach lub niedowierzanie. Można tu również ujrzeć wyraz zrozumienia jakiegoś zjawiska oglądanego przez uwiecznioną osobę, bądź znalezienie rozwiązania niesamowicie trudnego problemu, zagadnienia.
    Schodząc niżej i skupiając się na otworze gębowym słychać krzyk, który autor zamknął w kadrze. Warto zastanowić się, jaki rodzaj krzyku utkwił zdjęciu, czy jest to krzyk strachu, zdenerwowania na autora, że śmiał zrobić zdjęcie, przerażenia niewiedzą o tym, co wyjdzie na zdjęciu, a może modelka po prostu chciała ugryźć fotografa. Możliwości jest wiele.
    Cień na dole kadru oznacza coś ukrytego, jakąś zagadkę, mały rebusik, mający na celu wywołanie u odbiorcy zadumy, przemyślenia, dociekania i dedukcji, aczkolwiek może to być celowe zamaskowanie czegoś, co nie jest warte uwiecznienia na fotografii i autor zastosował taki właśnie trik maskujący.
    Jak sami widzicie, zdjęcie to zawiera wiele ekspresji i tętni życiem. Wywołuje ona wiele odczuć i każdy znajdzie w niej coś dla siebie. Zmusza do wytężenia umysłu i przemyślenia własnego ja. Jest niesamowicie refleksyjna.
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Rotfl
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

ukruszona jedynka...

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    zastanawia mnie tylko kto tu wpakował 5 gwiazdek !!??
    ja bo GfIaStKi SoM PeS ZeNzU

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ja bo GfIaStKi SoM PeS ZeNzU
    no wiesz - czasem tacy amatorzy jak ja przefiltrują sobie foty po ilości gwiazdek i ogladaja :P
    A tu mi takie gniociszcze zaserwowałes *****

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów