Szukaj
2 - robi wrażenie
Byłeś na jakimś podwyższeniu ?
jak dla mnie 1, 2 i 3 - chociaz szkoda smigielek na trojce
czy nr 1 to z 70-200+tc1.7 ?
Polsar... normalnie stałem na ziemii.
Co Wy z tymi śmigiełkami...
Nr 1 - tak to 70-200 + TC1.7
Może mi się wydaje ale odkąd masz nowe body to wystawiasz ciekawe kadry. Jednak sprzęt inspiruje.
Podoba mi się 1 jest dynamiczna, 6 coś w sobie ma, 2 też jest fajna, ale brakuje mi w niej jakiegoś dopełnienia.
Na 3 pewnie się czepiają, że obciąłeś śmigiełka, może faktycznie gdybyś je "ocalił" byłoby lepiej.....
Dobra robota! Zachęcasz mnie do tego, żeby nawet w takie dni robić samolociki.
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
jeszcze odnosnie trojki to - taka luzna sugestia, ktora wlasnie przyszla mi do glowy - moznaby tez sie pokusic o identyczny kadr, ale zrobiony dluzszym tele (odrobinke zmienilo by to propocje kadlub vs skrzydla) ze wzgledu na ciut inna perspektywe i zobaczyc ktora wersja wyglada lepiej
Dziękuję za sugestie.
W 2-ce dopełnieniem pewnie byłaby jakaś pani pilot w topless![]()
Myślałem o innym dopełnieniu, ale Twoja koncepcja mi się podoba. Zadzwoń do tego zastępcy dowódcy, żeby następnym razem przyleciał z jakąś adiutantką, która tak całkiem przypadkiem będzie toples zaraz po wylądowaniu na Twoim lotnisku, potem zabiorą Ciebie i przylecicie na moje lotnisko a ja tu już zorganizuję małą sesję foto. Ty ja i oczywiście adiutantka.
Tylko potem będziemy musieli wystawić fotki w innym dziale.
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Skontaktuj się z nami