Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rally Brean 2009

.:
    pare fotek z okregowki
    .: D-NIKON i szklana pułapka
    www.michalbak.com

Domyślnie

Ja mam za małe doświadczenie żeby się wypowiadać na temat zdjęć ale samochody na 3, 5, 8 ,9
    WYPAS
    Norbert - D90, SB-600, N18-200 VR, N50 1,8f, Tamron 10-24, Sigma 70-200 f2,8
    iPod Blog www.ipod.info.pl
    Galeria na Flickr

Domyślnie

nie znam sie na fotkach motoryzacyjnych ale ta seryjka mi sie podoba
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Szkoda, że kilka jest niemal takich samych pod względem kadru, ale samochody na zdjęciach są przepiękne Jest poprawnie, ja bym tylko dodał nieco kontrastu (przede wszystkim na dwójce, choć jakoś szczególnie mi się to zdjęcie nie podoba...).
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Fajne foty. Kadry też dobre, nie za wąskie, nie za szerokie. Na takich imprezach trudno zmienić miejsce, bo jak się odejdzie, to ktoś toje zajmie, a nie łatwo znaleźć ciekawe i do tego wolne.

Domyślnie

Udana seria. Do mnie najbardziej trafia jedynka. Za to, że dość długo kombinowałem ile to czynników się zlało w jednym ułamku sekundy by powstało takie zdjęcie. To nie jest jedno z serii tych, gdzie auto "myk! i przemyka przed obiektywem". Tu jest zakręt. Wystarczyło by samochód za bardzo rzuciło w głąb zewnętrznego łuku i była by kupa, a nie tak udana fota. Szczęście? Owszem. Ale fart nie jest znikąd. Trzeba wiedzieć gdzie być i cierpliwie czekać
    D90 + D50 + F801s, N18-70, S70-200 2.8 II, N70-210, SB-600, Naneu Sahara 217F

Domyślnie re

.:
    racja co do chwili problem sie podwaja gdy samochodziki maja po 500 koni
    .: D-NIKON i szklana pułapka
    www.michalbak.com

Domyślnie

jakby wyprane kolory, jak koledzy mowili, troszke kontrastu dodaj i bedzie dobrze. Fajny MG na ostatniej fotce
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów