Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    (...)
    P.S. Nie wiem czy to dla Ciebie ode mnie coś znaczy Autorze...
    Nie tyle gwiazdki ile (każda) wypowiedź pod zdjęciami

Domyślnie

3 podchodzi mi najbardziej

Domyślnie

Trójka jest klasyczną zajebistością, rzekłbym typową (nadużycie słowa na "t"). Jak dla mnie jest najspokojniejsza i najbardziej przyjazna ze wszystkich.

Dwójka jest najzwyklejsza, natomiast jedynki się boję. Serio! To zdjęcie jest dla mnie wręcz surrealistyczne. Jest pomost, ale nie ma brzegu (nie licząc tego w oddali), jest popękany lód i czarna czerń wody, w której nie wiadomo co się czai

Całość kojarzy mi się z jakąś odległą północą, gdzieś za kołem podbiegunowym i kałamarnicą gigantem* czającą się pod pomostem

* Mesonychoteuthis hamiltoni - największa obecnie znana kałamarnica - wyłowiona przez rybaka na wodach arktycznych - 10m długości i 495kg wagi
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Trójka jest klasyczną zajebistością, rzekłbym typową (nadużycie słowa na "t"). Jak dla mnie jest najspokojniejsza i najbardziej przyjazna ze wszystkich.

Dwójka jest najzwyklejsza, natomiast jedynki się boję. Serio! To zdjęcie jest dla mnie wręcz surrealistyczne. Jest pomost, ale nie ma brzegu (nie licząc tego w oddali), jest popękany lód i czarna czerń wody, w której nie wiadomo co się czai

Całość kojarzy mi się z jakąś odległą północą, gdzieś za kołem podbiegunowym i kałamarnicą gigantem* czającą się pod pomostem

* Mesonychoteuthis hamiltoni - największa obecnie znana kałamarnica - wyłowiona przez rybaka na wodach arktycznych - 10m długości i 495kg wagi
    i dlatego jedynka jest MZ najlepsza z serii. Trójka to opatrzona już klasyka ale mistrzowsko opanowana.

Domyślnie

Anchel popatrz !!! to sa szarosci, takie to ja lubię - bdb

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Trójka mi się najbardziej podoba.

Domyślnie

Wszystkie trzy wyborne. 2 genialna, 1 dodatkowo przerażająca, a 3 to klasyk .

Domyślnie

Subiektywnie 3.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów