Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie portetowo debiutowo

Wiitam.

Debiut.
    Nom, moje pierwsze w życiu portrety.
    Poważnie.

Zawsze jakoś unikałem ludzi na fotach, i jakoś ostatnio mi sie bardzo odmieniło. To pierwsze ełfekty.

1.

2.

3.

Za studio robił pokój modelki, za światło mała sabinka (SB666, y, 600), położona gdzies na kanapie.

Fot jest wiecej. Jak sie okaze, ze to nie jest jakies totalne dno, to wrzuce nastepne.

PS. Powytykajcie mi bledy, zebym przypadkiem drugi raz ich nie popelnil. Przecież nie wrzucam ich dla lansu (tajasne), tylko po to, zeby sie czegos nauczyc (tajasne).

Domyślnie

podoba mi się 3, jednak nad światłocieniem należy popracować . 1,2 zdecydowanie na nie. Moim zdaniem.

pozdrawiam
    Pozdrawiam Roman Margraf

Domyślnie

Trzecie jest najciekawsze, mówi coś więcej niż po prostu - "oto dziewczyna".
    Jakub Kaniuka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grizzly Zobacz posta
    podoba mi się 3, jednak nad światłocieniem należy popracować . 1,2 zdecydowanie na nie. Moim zdaniem.
    Podobnie j/w, 3 do zaakceptowania chodziarz za zbyt pocięta dłoń.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Dłoń pocięta i jak dla mnie zbyt mocne cienie na twarzy: od nosa, od palców i przy prawym oku modelki, ale klimat jest, nie ma co
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Gdybyś na dwójce wyciągną odrobinę szczegółów z lewej było by fajne...
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

hmmm, myslicie, ze 3 straci klimat, jak wytne reke w ogole?

Domyślnie

OoooooOOooo lepiej jest
    Jednak chyba dopaliłbym troszkę lewą część kadru, żeby choć deko szczegółów wydobyć na szyi i policzku.
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

zacytuje klasyka... "ciemność widzę.... nic nie widzę.." a przynajmniej nie widzę tego ciekawie.. głownie przez światłocień.. ale pierwsze koty za płoty.. dobrego światełka życzę..pozdrawiam
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów