Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: D80+sb800

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Lagunman- Odnośnie zdjęć powyżej, pierwsze robiłeś z włączoną lampą wbudowaną a drugie z wyłączoną. Jak była ystawiona zdalna, tzn.chodzi mi z której strony i jaka odległość, bo nie widzę różnicy między zdjęciami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez okoterroru Zobacz posta
    Lagunman- Odnośnie zdjęć powyżej, pierwsze robiłeś z włączoną lampą wbudowaną a drugie z wyłączoną. Jak była ystawiona zdalna, tzn.chodzi mi z której strony i jaka odległość, bo nie widzę różnicy między zdjęciami.
    fotki sa trzy ... pierwsza parametry jak opisane aby uzyskać "prawie" czarność druga fotka z włączoną lampą wbudowaną w trybie TTL i oczywiście do tego mój METZ w trybie SLAVE trzecia fotka wyłączona lampa wbudowana i METZ w trybie SLAVE. Różnicy między drugą a trzecią fotką nie widzisz bo wszystko zadziałało identycznie. Pomimo wyłączenia wbudowanej to i tak błysnęła specjalnie dałem do pazłotko żeby wiesz wyolbrzymić temat czyli podsumowując wyłącznie błysku wbudowanej nic nie daje bo i tak błyska
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

odległośc to jakieś 70 cm nie przywiązywałem wagi ogniskowa 30 wszystko masz w exifie nie usuwałem
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Uprawnienia umieszczania postów