Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: D80+sb800

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Rejestrujesz przedbłysk komunikacyjny, nie błysk główny. W ustawieniu -- nie ma błysku głównego.
    Przedbłysk komunikacyjny jest słabiutki, dlatego da się go wyłapać na małej odległości na folii, ale jest to naprawdę tak słaby błysk, że go nie widac na fotkach zrobionych z kilku metrów, gdy w kadrze nie ma nic odbijającego (jak twoja folia).
    Przypominam - z Pocketami nie będziesz miał TTL !!!
    tak jest i nic inaczej to co ? robimy w końcy zrzutke ludków na pockety ? ogłaszamy gdzieś oficjalnie ? bo to już jesli dobrze liczę byłoby hhmm 6 szt aaa kolega sie nie wypowiedział czy za tą kasę reflektuje ? chyba że mi się omsknęło

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    ...
    Dodam, że w przypadku zdjęć w pomieszczenia, na dworze w niezbyt hardcorowych warunkach i ogólnej amatorki, CLS sprawdza się doskonale. Nie rezygnowałbym z niego tak szybko.
    nie zrezygnowac nie dlaczego ? chodzi tylko o to że jak w słońcu ( obojętnie pod z czy jakkolwiek) cięzko mi ustawić tak zdalne żeby mi obie błysnęły ( przy dwóch reporterkach ) za jasno dlatego jednak do zastosowan zw chce kupić pockety:/
    Ostatnio edytowane przez kronos28 ; 03-02-2009 o 19:39 Powód: łączenie podwójnego wpisu
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Uprawnienia umieszczania postów