Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Aleksandra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    on nie kuma
    haha - aż się zakrztusiłam piciem

Domyślnie

Moim skromnym amatorskim zdaniem to zdjecie trzeba oceniac jako calosc a nie na lewe i prawe.
    Wedlug mnie blad jest taki ze zestawialas dwie foty o roznej glebi ostrosci i to sie gryzie.
    Poza tym wszystko cacy.

jaco124
    Gość

Domyślnie

Mnie osobiście się tam podobają obydwa

Domyślnie

A mi jakos na prawym przeszkadzaja oczy. A konkretnie to ze az tak bardzo sie wybijaja. Jak dla mnie albo rozjasnianie lekko przesadzone albo po prostu taka dziwna GO wyszla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    A mi jakos na prawym przeszkadzaja oczy. A konkretnie to ze az tak bardzo sie wybijaja. Jak dla mnie albo rozjasnianie lekko przesadzone albo po prostu taka dziwna GO wyszla
    Duże oczy, ot co. Go z 50/1.4 nie wiem czy jest dziwna...
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agull Zobacz posta
    Duże oczy, ot co. Go z 50/1.4 nie wiem czy jest dziwna...
    Za te pieniądze - bardzo dobry obiektyw Czasami kusi, aby zbyt mocno otwierać przysłonę. Na zdjęciu nr.2, wydaje mi się, że z prawego oka modelki, już zaczyna uciekać ostrość. Niemniej jednak, podoba mi się to zdjęcie; oczy oraz płytka głębia ostrości nadaje tej fotografii trójwymiarowości i dynamiki. Gratuluję!

PS.
    Czy to jest Nikon D300?
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roman K. Zobacz posta

PS.
    Czy to jest Nikon D300?
    Nie stary, dobry D80 ale miło, że się tak mylisz
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Oj, wychodzi na to, że ja nie wykorzystałem możliwości D80 z tym obiektywem, nawet w trzydziestu procentach.
    Bardzo ładnie. Estetyczne, i z głową - bez przepychu. Wygląda bardzo naturalnie i z klasą. Wszystko bardzo ładnie harmonizuje: kolor, forma, linia, kształt.
    Jeszcze raz gratuluję
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Oba mi się podobają i pasują do siebie, jeno imo lekko się gryzą razem przez zbyt dużą różnicę wielkości obiektów,
    a stanik vel "dekolD" to taka czekolada na torcie.
    (no... jak ktoś tort lubi ofkors )
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Znawcą nie jestem ale jak dla mnie to bardzo fajne zdjęcia.

Pozdrowionka

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów