Szukaj
Moim skromnym amatorskim zdaniem to zdjecie trzeba oceniac jako calosc a nie na lewe i prawe.
Wedlug mnie blad jest taki ze zestawialas dwie foty o roznej glebi ostrosci i to sie gryzie.
Poza tym wszystko cacy.
Mnie osobiście się tam podobają obydwa![]()
A mi jakos na prawym przeszkadzaja oczy. A konkretnie to ze az tak bardzo sie wybijaja. Jak dla mnie albo rozjasnianie lekko przesadzone albo po prostu taka dziwna GO wyszla
Za te pieniądze - bardzo dobry obiektywCzasami kusi, aby zbyt mocno otwierać przysłonę. Na zdjęciu nr.2, wydaje mi się, że z prawego oka modelki, już zaczyna uciekać ostrość. Niemniej jednak, podoba mi się to zdjęcie; oczy oraz płytka głębia ostrości nadaje tej fotografii trójwymiarowości i dynamiki. Gratuluję!
PS.
Czy to jest Nikon D300?
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Oj, wychodzi na to, że ja nie wykorzystałem możliwości D80 z tym obiektywem, nawet w trzydziestu procentach.
Bardzo ładnie. Estetyczne, i z głową - bez przepychu. Wygląda bardzo naturalnie i z klasą. Wszystko bardzo ładnie harmonizuje: kolor, forma, linia, kształt.
Jeszcze raz gratuluję![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Oba mi się podobają i pasują do siebie, jeno imo lekko się gryzą razem przez zbyt dużą różnicę wielkości obiektów,
a stanik vel "dekolD" to taka czekolada na torcie.
(no... jak ktoś tort lubi ofkors)
Znawcą nie jestem ale jak dla mnie to bardzo fajne zdjęcia.
Pozdrowionka
Skontaktuj się z nami