Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Podziemia 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pestkos Zobacz posta
    Jesli chodzi o "foto przepustki czy bilety"; Jaki byłem zaskoczony gdy ja i jeszce jedna osoba z grupy zwiedzajacych Ksiaż, miała owy bilecik a reszta nie i pstrykała ile wlazło i nikt na to nie zwracał uwagi. Dlaczego? To po cholere sa one w sprzedazy przy kasie?Skoro nikt tego nie kwestionuje.
    I to jest ta nasza KULTURA i sprawiedliwość, ale MY nie musieliśmy robić tego "nielegalnie" zresztą co tam ludziom żałować tych "FOTECEK" z małpecek, czy nawet telefonów, Porządną lustrzanką niełatwo zrobić dobrą fotkę, a co dopiero tymi miniaturowymi matryckami słyszałem głosy tych "fotografów" "kurcze nic nie widać, ale poruszone, ale kiszka"
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-02-2009 o 19:32 Powód: red. ;)
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Za ostatnie trzy foty należą Ci się ode mnie słowa uznania. Podobają mi się.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 05-02-2009 o 21:32 Powód: pis. ("odemnie")

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

tomajk piękne ujęcia. Również byłem parę lat temu w Jaskini Niedźwiedziej, niestety wówczas z moim Zenitem nic bym w środku nie zdziałał. Za to kupiłem sobie w kasie piękny album. tomajk a w twierdzy kłodzkiej byłeś ?
    Ostatnio edytowane przez MirM ; 05-02-2009 o 21:54 Powód: ach te literówki

Domyślnie

Byłem w Twierdzy, ale na zewnątrz, pogoda do przysłowiowej D a po przeciśnięciu się przez korytarz 40/90 miałem dość
    Ale warto zwiedzić
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Fajne foty z Niedźwiedziej. Marzyłoby sie tam wejść samemu z aparatem statywem i przynajmniej godziną tylko dla siebie
    D80 + N18-70 + N50 + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    Sailor rozmawiałem z przewodnikiem na temat fleszy i jakie było zdziwienie o co tak najbardziej chodzi z tymi błyskami. Wcale one tam nie mają wpływu na strukturę minerałów w jaskini, ale po pierwsze, to przecież tam panuje półmrok a przewodnicy często dostają po oczach błyskami(nie trudno się domyśleć że nie należy do przyjemnosci dostanie kilkaset razy dziennie po oczach), do tego jeszcze oślepiony turysta może sobie zrobić krzywdę.
    Zwiedzałem w ubiegłym roku bardzo duże jaskinie w Cacahuamilpa w Meksyku i nikt nie robił żadnych ceregieli z używaniem statywów czy lamp.
    Jedynie w bardziej znanych katedrach przyczepiali się o statyw lub lampę ale VR załatwiał sprawę
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów