Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Guancho Zobacz posta
    Pytanie też na ile mają na to wpływ goście z optyczne.pl

Natomiast 7d może być całkiem ciekawą puszką. Uszczelki, 15mpx na dx, 8klatek mogą być ciekawsze niż to co ma do zaoferowania D300

czym ma zagrozic? 1 klatka wiecej? 2 slotami na karty? w dobie gdzie karta 16giga kosztuje 100zl?
    a 32, 64 to zaden problem?

13 punktow AF do 51 w nikonie d300 to ma byc hit??

bo nie wydaje mi sie zeby na 15mega zlowili klientow, tym bardziej po tym jak w testach wyszlo ze 15mega w 50d nie daje wiekszej rozdzielczosci od d300 ktore ma 12 mega, i daje niewiele wiecej od 40d ktore ma 10megapixeli
    (polecam dpreview)

a jak wyjdzie nastepca d300 to przybije kolejnego gwozdzia canonowi i pokaze znow gore bo d300 jest nadal krolem w apsc
    mimo 2 kolejnych produktow canona (rownorzedny 40d i obecny 50d)

Nikon od momentu wypuszczenia d300 i d3 jest na topie, produkty canona to jedynie odswierzane kotlety i rozdrabnianie sie na mniejsze
    Ostatnio edytowane przez MarcinPoland ; 13-02-2009 o 12:29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinPoland Zobacz posta
    czym ma zagrozic? 1 klatka wiecej? 2 slotami na karty? w dobie gdzie karta 16giga kosztuje 100zl?
    a 32, 64 to zaden problem?
    Z tymi dwoma slotami to chyba nie chodzi o to by można było na raz załadować więcej pamięci, tylko jest to zabezpieczenia na wypadek uszkodzenia jednej z nich. Zapis odbywać się może równolegle na obu kartach (tak jak np. w D3) o ile się nie mylę.

Domyślnie

no tak...
    choc nigdy nie mialem sytuacji aby zdjecia uciekly mi z karty dlatego nie pomyslalem o takiej funkcji nawet

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Na razie to żaden nowy Canon, tylko kolejna porcja plotek. Precyzujcie tematy.

Domyślnie

wszystko bardzo fajnie z tym "idziesz do sklepu", tylko jak mam dac 2400 EUR,
    przy polskiej cenie na poziomie 8500 PLN, to, panstwo wybacza, ale p... ta Holandie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wszystko bardzo fajnie z tym "idziesz do sklepu", tylko jak mam dac 2400 EUR,
    przy polskiej cenie na poziomie 8500 PLN, to, panstwo wybacza, ale p... ta Holandie
    Prawdopodobnie z powodu tych 8500 PLN Canon p... Polskę Nie będę zaskoczony jak w najbliższym czasie 5D MkII będzie kosztował około 10 000 PLN. Waluty drożeją i musi, to skutkować podwyżkami cen.
    Ostatnio edytowane przez th3big ; 04-02-2009 o 18:51
    ...dwie stopki rozmiar 43...

sailor
    Gość

Domyślnie

i gripem bez uchwytu na palce .. rewelacja

Domyślnie

i srebrnym spustem oraz wizjerem z DX no i kółkiem z Canona
    Ostatnio edytowane przez life ; 03-02-2009 o 19:51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    i gripem bez uchwytu na palce .. rewelacja