Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Metropolis

Domyślnie

Dobre zdjecie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ale takie,jak tu, kolorki,dla niektórych może kiczowate,dla mnie miodzio...
    Rzadko takie widać na forum...
    Malasana ma zawsze swoją specyficzną kolorystykę która ja bardzo lubię - patselowe sa te zdjecia

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Mam prośbę - mógłbyś dawać krótkie opisy miejsc, które focisz ? Architektura, którą prezentujesz jest bardzo ciekawa i człowiek chciałby wiedzieć, gdzie ów budowle się znajdują Fota bdb.

Domyślnie

Ok, postaram sie cos dodawac do zdjec. A tymczasem zapraszam tu
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Takie bardzo pocztówkowe, a dobre pocztówki też trzeba umieć robić, nie zgadzam się z teorią, że każde zdjęcie musi mieć "pazur". Czasem bez pazura też jest dobrze

Domyślnie

To zdjęcie od razu mi się bardzo spodobało!!! Jest "proste" w ścianach budowli, wyraziste i ciekawe w kolorkach (dla mnie). A ten odnośnik do Wikipedii mnie rozwalił . Bez żadnej dyskusji Twoje zdjęcie jest bezapelacyjnie o niebo lepsze mimo asysty samochów!!!

Domyślnie

I zapomniałam! Na razie jestem "na cenzurowanym" przez kolegów forumowiczów, nie będę się tłumaczyć dlaczego . To ja dałam Ci 4 * (NIKT NIE DAŁ WCZEŚNIEJ ANI JEDNEJ)
    Pozdrawiam
    Barbi

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    "Zęba" brak - nic wiecej, bo jak wspomnę inne to ta fotka akurat pasuje jak pamiatka do albumu "TU BYŁEM" - ot co ...
    Jest na krawędzi ale piękno tego budynku można ukazać jako jedną bryłę , więc cicho siedź :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    I zapomniałam! Na razie jestem "na cenzurowanym" przez kolegów forumowiczów, nie będę się tłumaczyć dlaczego . To ja dałam Ci 4 * (NIKT NIE DAŁ WCZEŚNIEJ ANI JEDNEJ)
    Pozdrawiam
    Barbi
    Dziekuje bardzo Ciesze sie, ze spodobalo sie takie proste, pocztowkowe podejscie do tematu.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Pozdrawiam
    Barbi
    Nie gwiazdki są tu ważne ale zdjęcie..
    A co do gwiazdek to widziałem wiele gniotów przez duże "G" co miały po 5 gwiazdek bo TWA tyle przyznało.. to takie moje spostrzeżenia co do gwiazdek i oceniania..
    Pozdrówka
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów