Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie Zabawa choinkowa

Witam wszystkich na forum. Jestem tu od niedawna i w końcu się zdecydowałem podzielić moimi zdjęciami.
    To moje pierwsze zdjęcia na forum i proszę o wyrozumiałość
    Lecz także proszę o szczere i pouczające komentarze. Dopiero się uczę i postanowiłem pokazać parę moich wypocin na forum i zaczerpnąć rady fachowców:

1.

2.

3.

4.

5.

To by było na tyle. Może komuś się spodoba. Jak na moje pierwsze kroki to dla mnie jest dobrze.
    Proszę o wypowiedzi innych.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Sorka nie chce urazić ale to są zwykłe pstryki

Domyślnie

mysle, ze niewielu sie spodoba...Poza walorami osobistymi - twoja córka/syn - dla ogółu zdjecia te nie wnosza żadnej wartości artystycznej.

Jedyną sensowną radą jest studiowanie teorii fotografii (czytanie ksiażek), studiowanie zdjęc innych i wyciaganie z tego wniosków.

Jesteś na etapie bardzo początkujacego amatora, ale wielu takich całkiem powaznie zaistniało w fachowej fotografii.
    Większosc zalezy od ciebie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Z ciekawości spytam jakie ISO? bo szum jest mega...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Co do wartości artystycznej to na pewno nie będą nic wnosić bo i artystą nie jestem.
    Zdjęcia robione na ISO 500, 800 ale trochę ekspozycji podciągnąłem bo było za ciemno. Dziękuję za komentarze, a zdjęcia robione były D80 N18-70 z SB-800.

Domyślnie

ogolnie to nie teges,choc z 5 mozna byloby zrobic fajna zdjatke do albumu,gdybys dal mniej gory,wiecej lewej strony i b.zamazane tlo.

Domyślnie

na 4 ostro lampą dałeś po oczach.
    Nikon d70s + Sigma 70-300 + Nikkor 18-70

http://photoblog.com/photoLukas- pstrykanie

Domyślnie

Jak dla mnie to albumowo niestety...

Uprawnienia umieszczania postów