Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29
    kulten
    Gość

Domyślnie Dramatyczniej w BW

To coś jeszcze dla zwolenników BW:

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Trudo powiedzieć które lepsze, to czy tamto. Tamto było znakomite, ale i to ma swoje zalety. Jakbym nie widział tamtego, to bym się zachwycał tym.
    Chociaż im bardziej się przyglądam to jednak b/w bardziej mi się podoba. Nie umniejszając kolorowi...

Domyślnie

Chyba wole te kolorowe. Robią większe wrazenie. Ale kazdy ma swoje zdanie...

Domyślnie

Ja jestem zdecydowanie za BW. Moim skromnym zdaniem (a nieczęsto pozwalam sobie na komentowanie czyichś prac) - świetne zdjęcie!

kulten
    Gość

Domyślnie

Dzięki choć przyznam, że jestem teraz w niezłej kropce bo m.in tę BW lub kolorową wersję miałem posłać na konkurs w kategorii dramatic landscypes . Ta kategoria nie jest moją domeną ale trochę na uparciucha chcę jednak coś wysłać z moich prac.

autograf
    Gość

Domyślnie

B&W.

No ale spodziewałeś się, że tak powiem

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Dzięki choć przyznam, że jestem teraz w niezłej kropce bo m.in tę BW lub kolorową wersję miałem posłać na konkurs w kategorii dramatic landscypes . Ta kategoria nie jest moją domeną ale trochę na uparciucha chcę jednak coś wysłać z moich prac.
    Wysyłaj! A którą wersję? Zobacz z kim konkurujesz. Bo takich kolorowych landrynek to jest wszędzie od zarąbania, a dobrych b/w niewiele. Tak więc to jest argument za b/w. Argumentem za kolorem jest natomiast ten, że jeśli właśnie wszędzie dominuje kolor, to i panel sędziów może być przez nich zdominowany, i oni mogą ciąć b/w właśnie z tego powodu że jest b/w.
    Jednak nie chcąc być złym doradcą ja bym wysłał b/w. Właśnie z powyższego powodu. Przejdź się po różnych internetowych galeriach i zobacz że Twój kolor niczym wobec nich nie odróżnia. Natomiast jako b/w ma do zaoferowania odrębność.
    Poza tym jeśli konkurs jest nt dramatycznych landszaftów, to b/w jest pod względem dramatyzmu sto razy lepszy.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    B&W.

No ale spodziewałeś się, że tak powiem
    Jestem świeżym bywalcem niniejszego Forum ale do pewnych spraw rzeczywiście przywykłem hehe.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Wysyłaj! A którą wersję? Zobacz z kim konkurujesz. Bo takich kolorowych landrynek to jest wszędzie od zarąbania, a dobrych b/w niewiele. Tak więc to jest argument za b/w. Argumentem za kolorem jest natomiast ten, że jeśli właśnie wszędzie dominuje kolor, to i panel sędziów może być przez nich zdominowany, i oni mogą ciąć b/w właśnie z tego powodu że jest b/w.
    Jednak nie chcąc być złym doradcą ja bym wysłał b/w. Właśnie z powyższego powodu. Przejdź się po różnych internetowych galeriach i zobacz że Twój kolor niczym wobec nich nie odróżnia. Natomiast jako b/w ma do zaoferowania odrębność.
    Poza tym jeśli konkurs jest nt dramatycznych landszaftów, to b/w jest pod względem dramatyzmu sto razy lepszy.
    Ciężko ocenić jaka jest konkurencja bo to konkurs organizowany przez magazyn fotograficzny. Jak do tej pory tylko 1 raz w życiu udało mi się coś wygrać w tej dziedzinie więc doświadczenie mam wątpliwe . Do jutra muszę podjąć decyzję, może kotś jeszcze pokusi się o podpowiedź.

Tak w ogóle to dziękuję .

Domyślnie

Ładna podłoga.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów