Szukaj
Nikt przede mna się jeszcze nie wypowiadał, więc aż się boje coś pisać
Nie jestem znawcą technicznych spraw, ale powiem co ja o zdjęciach myslę.
Otóż pomimo pewnego bałaganu, który na nich panuje a który pewnie niektórzy by wytknęli, to zdjęcia mi sie podobją...
Troche dziwnie wyszła ta mleczna woda, ale to pewnie efekt jej pędu i ogólnie zdjęcia mi się podobają - nie porywają, ale są fajne.
Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX
Gdyby nie ten patyk na jedynce to nawet by się wszystko kompozycyjnie układało w jednym kierunku![]()
C5D
ta ten patyk w jedynce troche psuje, taki jakis pod prąd on;p heh ale w ogole jakos tak sztucznie mi sie wydaje. moze sie poprostu nie znam![]()
Nikon d40 Kit 18-55 mm + SB-400
Nie wiem co o tym sadzić jest bałagan to może ale tak jak ma wyżej troche sztucznie to wygląda nie ma nic ciekawego w tym zdjęciu.
Moim skromnym zdaniem, zbyt duże rozmycie wody ( prawie jej nie ma), dałbym trochę krótszy czas niż 3s i 2,5 s, poeksperymentował z różnymi czasami, bo kadr w tym przypadku nie ucieknie.
robiłem na różnych czasach, ale te mi się najbardziej podobały![]()
Nikon D300 | Nikon D50 | N18-55 | N55-200 VR | S10-20
A mnie się ten "patyk" podoba
Jak dla mnie zdjęcia ok, miło się patrzy.
przypadkowe kadry, kompozycja fatalna, IMHO zdjęcia testowe pt. jak wyjdzie woda jak dam długi czas...
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Skontaktuj się z nami