Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Wyzysk... ;-)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Archibald - fotki świetne ! Na prawdę muszą tam tobą orać, bo patrząc na zarost to na mur beton trzymają Cie w robocie dłużej niż 8h

Gemini
    Gość

Domyślnie

... fot1. wreszcie zrobię siusiu... wreszcie zrobię siusiu...
    ... fot2. nie... dopiero za godzineeeeę!

Domyślnie

Fajna koncepcja
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Dzięki Wam Ciekaw jestem, co w poniedziałek powie szef...

Cytat Zamieszczone przez fjerzy Zobacz posta
    Jak to często, niestety, bywa - pomieszanie z poplątaniem. Jaki wyzysk? Obozy koncentracyjne to wyzysk. Niewolnictwo seksualne czy inne, to wyzysk ale praca???
    Nie znasz zasad panujących w mojej pracy, uwierz mi, że czasami można to właśnie tak potraktować.

...obraz całkowicie nie zgodny z opisem. "Przed pracą" pogodny, bo do niej idzie. "Po pacy" skrzywiony, bo z niej wyszedł albo nie chce iść tam gdzie teraz idzie.. Nie ma innej interpretacji...
    Jest - przed pracą jest radosny, bo naiwnie po raz kolejny wierzy w to, że może jednak coś się zmieni na lepsze. W pracy dostaje ostro w d... i zmęczony jak pies wraca do domu... prześpi się, nabiera sił, i sytuacja się powtarza.

...co ma się nijak (to rozumienie) do naszej obecnej rzeczywistości, o którą tak dzielnie (bez sarkazmu) walczyli niektórzy z nas z tymi, co przed wyzyskiem, chcieli nas uchronić tak mocnoi, że niekiedy wsadzali do pierdla za próbę myślenia o tym, że może by się tak dać "powyzyskiwać?"
    A to ma się nijak do do mojej pracy - to firma z kapitałem zagranicznym, i poza podatkami mają gdzieś naszą rzeczywistość... niestety...

A co do fotek - Model sympatyczny, światło nie.
    Nie zgadzam się. Ani z jednym ani z drugim.

A w ogóle to zdaje się, że za poważnie podchodzisz do tematu - nie czujesz żartu?

Domyślnie

ile ty pracujesz godzin ze taka broda ci urosla przez dniowke

Domyślnie

Fajna praca jezeli masz czas w robocie bawic sie aparatem i pstrykac sobie fotki to chyba nie jest tak zle A wszyscy mowia jak ty tak ciezko masz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów