Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Falochron

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dziadek nie bój nic...normalny człek na to nie zwraca uwagi....a aptekarz widzi..

Ja przy swojej rozdzielczości tego nie dostrzegam,ale Ci co mają 1024x768 widzą to wyrażnie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ty aptekarz U mnie na 1280 widać ale dejta już spokój...nic napisać nie można noo
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Ty aptekarz U mnie na 1280 widać ale dejta już spokój...nic napisać nie można noo
    Marcinku...no wiesz,coś trzeba ...no to ja widzę już wszystko...straaassszzzzne kręgi i cienie ,koszmar totalny,tonalna katastrofa....tylko odłóż tego bejsbola.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...no to ja widzę już wszystko...straaassszzzzne kręgi i cienie ,koszmar totalny,tonalna katastrofa....tylko odłóż tego bejsbola.....
    nie no teraz to przesadziłeś, trochę ostro pojechałeś z moim zdjeciem
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Glancowe.
    Wołam i wieszam na ścianie.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    nie no teraz to przesadziłeś, trochę ostro pojechałeś z moim zdjeciem
    Pewnie..to mój kark gorszy....?
    Z tymi co zaraz mają zdanie ,to nic nie wiadomo........
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dziadek nie bój nic...normalny człek na to nie zwraca uwagi....a aptekarz widzi..

Ja przy swojej rozdzielczości tego nie dostrzegam,ale Ci co mają 1024x768 widzą to wyrażnie...
    ja mam 1440x900 i nic nie widzę. Powiekszałem i nic i z tego cropa tez nic nie widze
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Uprawnienia umieszczania postów