Matteo Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek)
Dziekuje za opinie, faktycznie, ucieta noga wyglada tragicznie :/
Szukaj
Matteo Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek)
Dziekuje za opinie, faktycznie, ucieta noga wyglada tragicznie :/
Pozdrawiam Wioletta
Zgadzam sie z tym w 100%. Dla mnie wyglada jak najbardziej spoko.Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek)
Moj komentarz prowokujaco skierowany byl do Hanibal-a. Wczoraj "zawiesil" w powitrzu moja modelke choc ja mialem zupelnie inne odczucia. Dlatego bylem zdziwiony ze nie napisal tego samego przy okazji tej fotki. Jak widac Hanibal doszukal sie to jednak jakis punktow odniesnienia i gra muzyka.
ogólnie ładnie, a najbardziej mi się podoba pomysł z pomalowanymi paznokciami "na przemian" :>
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Bo cenie sobie twoja opinie a z ta nie moge sie zgodziczastanawiam sie czemu mnie prowokujesz ??
A jednak znalazles roznice w cieniachi roznice w cieniach na tle sa znikome lub zadne
Oczywiscie ze nie jest!! Ale jak bys sie uparl (a mysle ze to lubiszpowiedz mi ze tu jest tak samo jak u Ciebie) to tez bys sie doszukal tego samego (idealnie biale tlo za modelka, zero cienia) a jedyny punk odniesnienia to zmarszczone plutno przy prawej stopie modelki. Nie mow mi ze ten punkt od razu ci wszystko wyjasnil.
Ale ja sie nie znam. Za chudy w uszach jestem pewnie.
Mimo to pozdrawiam i czekam na dalsze twoje opiniowanie moich wypocin. Przyznam ze z wiekszoscia sie zgadzam ale nie ze wszystkimi.
i Ok i tak ma być
roznice w cieniach u ciebie sa znikome a ta za duza przestrzen spowodowala ze moje pytanie zaraz po otarciu bylo.. a na czym ona siedzi ??
i stad moj komentarz :P
tak stopa wyjasnila mi wszystko na zdjeciu Wioli.. szukalem tego punktu i go znalazlem...
i po dluzszym szukaniu co jest bledem w tej fotografii.. ale jednak jest ten punkt
ale ja sie nie znam... na starosc slepne :P
i nie opiniuje Twoich wypocin tylko arumentuje moje komentarze![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
No i GIT!!
Swietnie powiedziane!!i nie opiniuje Twoich wypocin tylko arumentuje moje komentarze
Wesołe , radosne - fajne.
O nodze już było.
Pozdrawiam
Marek
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Skontaktuj się z nami