artko - tak, racje masz, ale niepełną... wiekszosci z nas wystarcza aktualnie d70, to dlaczego tyle osób uwaza ze d70 nie robi juz zdjec i wszyscy kupuja d300... nie mówiac juz o aktualnej sprzedazy d300 by kupic d700![]()
i jakies 3-4 lata temu z tym co stig napisał bym sie zgodził... aktualnie wszystkie podzespoły które mam w kompie maja koło 2-3 lat, wydałem na niego raptem 2500 zł jak mnie pamiec nie myli i nie spotkałem u żadnego ze swoich znajomych maszyny wydajniejszej od mojej...rynek się odrobine 'zatrzymał', oraz wydajnosc jednostek stała się wystarczająca do aktualnych zastosowań... kiedyś szło to jak burza, aktualnie mozemy zauwazyć tylko wychodzenie kolejnych intelów Exxxx które postawione z poprzednikami wcale nie są tak dużo bardziej wydajne..
E6750 + jakies starsze mobo + jakis zasilacz i zmiescisz sie mozliwe w tej cenie.. tylko ze to sprzet najczesciej uzywany i nie wiem czy taki chcesz... ja konkretnie pracuje na E6750+dfi bloodiron+2x2gb ocz reaper+toppower u1p12 550W? chyba.. juz nawet nie pamietam... i mozliwe ze zmiesciłbys sie cenowo w tej konfiguracji, jednak to sprzęt uzywany - jednak jak mówie, wydajnosc wcale tak strasznie nie wzrosła.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami