Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwszy raz w studio (warsztaty GKJ)

Pierwszy raz w studio i chyba z wrażenia zapomniałem imienia modelki
    Czekam na konstruktywną krytykę.

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Fajne. Usunąłbym to coś niebieskiego między rękami i ciachnąłbym ten kadr nad dłonią.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Nawet nieźle wyszło, ja jakoś wśród moich zdjęć nie mogę nic sensownego znaleźć. Zbyt szybka była ta część sesji
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

fajne kolorki, dobry kadr i uchwycony moment
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

Fajna fota! Naprawdę udane dynamiczne i ładnie rozświetlone zdjęcie. Kolorystyka też mi gra. Zabrakło - winiety w lewym dolnym rogu oraz dbałości o szczegóły ubioru jakie znalazły się w kadrze. Ale, że to warsztaty to rzekłbym rewelacja. No dobra, znalazłem coś, co dyskwalifikuje to zdjęcie w jakimś poważniejszym zastosowaniu. Mianowicie spory kawałek ciała z przodu, nad barkiem. To wygięcie spowodowało, że nie wyszedł ten fragment dobrze.
    Ogólnie: gratulacje - udane zdjęcie!

Domyślnie

E tam, wywalenie tego błękitnego czegoś spomiędzy ramion to chwila. Fajna fota. Jak na pierwszy raz to gratulacje ogromne
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

No naprawdę nieźle, wprawdzie parę błędów jak przedpiszcy zauważyli jest do poprawienia, ja dorzucę jeszcze to co mnie najbardziej drażni czyli kolor cienia od włosów przechodzących przez czoło. Ale w sumie to najlepsze co jak na razie widziałem z tych warsztatów.
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

moja konstruktywna krytyka brzmi - "jak mogłeś zapomnieć imie tak uroczej modelki!"

bardzo mi sie podoba, bardzo ekspresyjne. jedyne co mi sie nie podoba, to lewa reka, ale ja sie w ogole nie znam.

Domyślnie

bardzo mi się podoba
    cieszę się że skoncentrowałeś się na fotografowaniu a nie na modelce

warsztaty GKJ -co to za skrót?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów