Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Victoria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paty1989 Zobacz posta
    Zaznaczam, że to początki i że tylko samsung L700
    Moja rada jest taka - czym prędzej zrezygnuj z takiego myślenia bo w ten sposób sama narzucasz sobie ograniczenia i hamujesz rozwój. (no tak - to początki więc lepiej nie zrobię, do tego sprzęt za słaby itp. itd.)

A o zdjęciu już napisano więc nie będę się powtarzał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Naithsabes Zobacz posta

"proponuje więcej ogladać prac innych , gdy już stwierdzisz że zrobiłeś super mega hiper obrazek , nie wstawiaj go odrazu na forum odczekaj ze 3 dni i spójrz na niego jeszcze raz - jeśli nadal będzie super mega hiper - to wstawiaj - jesli tylko mega hiper to nie ".

Stosuję się do niej
    Moje foty są narazie mega hiper, czasem tylko hiper, albo mega, a czasem ani mega ani hiper, dlatego nic nie wstawiam na forum, ale przyjdzie taki czas.

A i tak nie jest powiedziane, że mnie tu nie zlinczują
    A ja sie nie zgodze...
    wrzucasz foty ktore ci sie podobaja i dostajesz opinie innych
    zwracaja Ci uwage na bledy ktore popelniles.. pozniej zastosowujesz uwagi innych urzytkownikow w swoich kolejnych pracach, i podnosisz tym samym poziom prac.
    nie majac dobrych konstruktywnych opinii mozesz czasem nie widzec bledow.. co za tym idzie mozesz stac w miejscu

choc oczywiscie nie musisz... uwazam ze samo ogladanie fot nie daje tak wiele jak praktyka polaczona z krytyka
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Powiedziałeś to samo tylko innymi słowami
    Fotki mojego autorstwa na tym forum, były wrzucone o tak:
    zrobiłem, popatrzyłem, hmmm, fajnie wyszło, wrzucam na forum... i dalej się działo
    Jak powiedziałeś, wrzucasz fotki które Ci się podobają. Mnie moje się podobają, ale zawsze znajdę w nich coś co mi przeszkadza, jakieś niedociągnięcie.
    Zdjęcie poddam ocenie dopiero wtedy, gdy sam nie znajdę w nim babola i dopiero wtedy zdam się na opinie innych, tudzież Twoją
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów