Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Pociagiem w tatry :)

Zapraszam do oceny

Domyślnie

Zdjęcie mi się podoba! Ładne, przyjemne dla oka i ciekawe połączenie przyrody z techniką.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

mi się podoba fajnie przyfocone i objechane

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

kulten
    Gość

Domyślnie

Na pewno jest to ciekawy pomysł. Co mi z kolei psuje odbiór to szare tło. Brakuje wydobycia prawidłowych odcieni czerni i bieli dla tych ślicznych ośnieżonych wierzchołków.

Domyślnie

a ja jestem na NIE... między innymi dlatego, że nie wiem czy to grafika kompiutierowa czy zdjęcie. Nie wiem, może i jest taka kolejka, ale skoro jest to powinno być w mocnym BW lub kolorze. Ten szary to się szaro prezentuje..
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Mnie również się podoba, może jedynie rozjaśniłbym trochę. Niemniej jednak na plus

Domyślnie

bardzo slaba konwersja do b/w w tej fotografii jest zbyt wiele szarosci która dominuje i przytłacza

Domyślnie

Szaro i mdło....z winy obróbki ofc....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

W zasadzie wszystko zostało już powiedziane - fajna fota, jednak położona obróbką.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Motyw bardzo mi się podoba, chyba jeszcze takiego nie widziałem, brawo za pomysł na kadr, ale jak już koledzy powiedzieli - bardzo szaro jest. Może pokaż kolor?
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów