Szukaj
Zdjęcie mi się podoba! Ładne, przyjemne dla oka i ciekawe połączenie przyrody z techniką.
mi się podobafajnie przyfocone i objechane
![]()
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Na pewno jest to ciekawy pomysł. Co mi z kolei psuje odbiór to szare tło. Brakuje wydobycia prawidłowych odcieni czerni i bieli dla tych ślicznych ośnieżonych wierzchołków.
a ja jestem na NIE... między innymi dlatego, że nie wiem czy to grafika kompiutierowa czy zdjęcie. Nie wiem, może i jest taka kolejka, ale skoro jest to powinno być w mocnym BW lub kolorze. Ten szary to się szaro prezentuje..
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Mnie również się podoba, może jedynie rozjaśniłbym trochę. Niemniej jednak na plus![]()
bardzo slaba konwersja do b/w w tej fotografii jest zbyt wiele szarosci która dominuje i przytłacza![]()
Szaro i mdło....z winy obróbki ofc....
Pozdrawiam
Andrzej.
W zasadzie wszystko zostało już powiedziane - fajna fota, jednak położona obróbką.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Motyw bardzo mi się podoba, chyba jeszcze takiego nie widziałem, brawo za pomysł na kadr, ale jak już koledzy powiedzieli - bardzo szaro jest. Może pokaż kolor?
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Skontaktuj się z nami