Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Konsumpcjonizm

Domyślnie

Miałem nadzieję, że ukaże się zdjęcie Monsignore Jankowskiego odpowiadającego na pytanie dziennikarzy, dlaczego jeździ Mercedesem 600 i czy to przystoi słudze Bożemu. Monsignore odpowiedział następująco: 'Przecież wiecie, że nie lubię tandety'.

Tak mi się jakoś tytuł i obrazek skojarzył, bo to byłby prawdziwy konsumpcjonizm... sorry za offtop.

Domyślnie

>mam identyczne
    Super, wrzuć.

>dobry motyw
    a jak wykonanie?

>Miałem nadzieję, że ukaże się zdjęcie Monsignore Jankowskiego odpowiadającego na pytanie dziennikarzy, dlaczego jeździ Mercedesem 600 i czy to przystoi słudze Bożemu. Monsignore odpowiedział następująco: 'Przecież wiecie, że nie lubię tandety'.

Tak mi się jakoś tytuł i obrazek skojarzył, bo to byłby prawdziwy konsumpcjonizm... sorry za offtop.

Jak widać temat dotyczy każdego.

Domyślnie

Motyw rzeczywiście dobry - ja mam tylko jedną uwagę: na tym krzyżu coś wisi i jeśli dało się to usunąć to trzeba było tak zrobić (być może jest to niemożliwe - nie znam miejsca więc ciężko stwierdzić )

Domyślnie

To jest jakieś pnącze, ale usuwać nie będę niech sobie rośnie no chyba że w PSie. Mi posłużyło za ramkę.

Uprawnienia umieszczania postów