Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Ciche dni

Domyślnie Ciche dni

The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Dobry żart sytuacyjny.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

autograf
    Gość

Domyślnie

Świetnie złapane! Kapitalny tytuł!

Domyślnie

Ja bym zmienil tytul na "I znowu dzisiaj nie dostalam emerytury" wydaje mie sie ze bardziej pasuje,,,

Domyślnie

Dziękuję Koledzy za miłe słowa.

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    Ja bym zmienil tytul na "I znowu dzisiaj nie dostalam emerytury" wydaje mie sie ze bardziej pasuje,,,
    "Ciche dni" to był impuls i taki tytuł przyszedł mi do głowy zaraz po zrobieniu tego zdjęcia, więc nie kombinowałem w tym względzie. Po prostu ja na tym zdjęciu widzę ciche dni, a Ty widzisz kogoś, kto nie dostał emerytury.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

świetnie gra tytuł z fotografią, podoba mi się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Dziękuję Koledzy za miłe słowa.

"Ciche dni" to był impuls i taki tytuł przyszedł mi do głowy zaraz po zrobieniu tego zdjęcia, więc nie kombinowałem w tym względzie. Po prostu ja na tym zdjęciu widzę ciche dni, a Ty widzisz kogoś, kto nie dostał emerytury.
    Taki tytul mi sie nasunal , ale to tylko moje wewnetrzne wyobrazenie, wiesz jak sie wczuwasz w klimat zdjecia rozne glupoty przychodza do glowy, szczegolnie mi ... Pozdr.

Domyślnie

Tytuł "robi" 50% tego zdjęcia - bez tego trafnego tytułu nie byłoby już tak dobrze choć sytuację wypatrzyłeś świetną. A co do samego kadru to ja bym to jednak wyprostował bo trochę krzywo. Za to konwersja jest całkiem dobra.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów