Witajcie... z całą świadomością poddaję ocenie
1.
2.
3.
4.
5.
Szukaj
Witajcie... z całą świadomością poddaję ocenie
1.
2.
3.
4.
5.
Jak dla mnie przepalone. Może tak to wygląda na moim monitorze. Co do reszty, zdaję się na wprawne oczy znawców portretu![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
nie moge sie wypowiedziec teraz bo na lapie siedze...
ale ... ze wstepnych ogledzin wynika ze prace 2,3 i 5 mi sie podobaja
konstruktywniej napisze pozniej
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
poprzepalene miejscami lekko i zdecydowanie przeostrzone. Kadry bardzo zwyczajne - bez polotu i fantazji.
Ja tam się wcale nie znam, ale oświetlenie nie zagrało najlepiej, plamy powychodziły na dekolcie i buzi. Wydaje mi się też, że lepiej by się na nie patrzyło, gdyby były ciemniejsze.
Życzę powodzenia w dalszych próbach.![]()
Hani, jestem ciekawa jak uargumentujesz zdjęcie nr 5.![]()
5-tke ??
hmm o technice i kolorkach ani takich tam nic nei napisze ze zwgledu n amoja super matryce...
to pozniej
co do samej fotki
mysle ze fotograf kazal dziewczynie zarzucic wlosy i sieknal serie wybral najleprze wg niego i wrzucil, ciutke za duzo gory... modelka sie usmiecha i ma zamkniete oczy
moze to spowodowane jest naturalnoscia zdjecia moze nie bylo tak jak to mowie .. ale podoba mi sie to ... co do ostraosci i technicznych spraw nic nie pwoeim teraz bo tu nie widze za specjalnie...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jak dla mnie nudy na pudy, to w kwestii pomysłu na sesję, co do techniki zgadzam się z stockiem.
Skontaktuj się z nami