na wczasach bylem, jeszce piach mam w oczach![]()
Szukaj
na wczasach bylem, jeszce piach mam w oczach![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
to wybaczam :] blogi nastroj jeszcze panuje widocznie o CiebieTylko zazdroscic mozna
![]()
ooo daj spokój, Polska rzeczywistośc jest baaaardzo szara, stwierdziłem![]()
ojj, jest prawie czarna, to juz pod szarosc nie podchodzi...
ale im mniej o tym mysle tym mi sie przyjemniej zyje, chociaz np idac poprostu ulica z aparatem przyopminam sobie o realiach Polski, i polskiej ulicy na ktorej kazdy jest potencjalna ofiara.
Dlatego uciekam stad jak tylko bede mogl :P a narazie ciesze sie bo wyjezdzam pod koniec tygodnia na wegry, przez slowacje i takie tam![]()
jechalem przelotem przez wegry wczoraj, zimno jak jasny gwint i padało, oby ci sie poprawila pogoda bo naprawde niezaciekawie. zatrzymalem sie na chwile w miskolcu ale na polu na basenach nie dało wysiedziec, musialem sie schornic w goracych grotach. polecam za to hajdusoboslo za debrecenem- chyba najlepszy osrodek, zatłoczony, ale ma najwiecej rozrywke i najlepszy kompleks basenow :P
bylem w hajdusoboslo ( jakkolwiek sie to pisze.. :P ) rok temu bodajze, rowniez polecamchociaz jak dla mnie to tam za tloczno, dlatego korzystam z malej miejscowosci w tym roku - Mezokowest( jak to napisac?? :P ), mysle ze nie pobede tam dlugo bo jednak nie potrafie dzbyt dlugo lezec i nic nie robic, pewnie zakonczy sie to tak ze pobede na basenach w siarce troche ( o tyle fajne to jest ze podczas deszczu jest w nich jeszcze przyjemniej niz jak jest goraco
) a potem skocze w jakies gory... gdzie mozna troche fotek narobic
![]()
Ech, strasznie dawno nie miałem czasu na forumMoże to z powodu mojej dwumiesięcznej córeczki... Świat wywróciła do góry nogami
![]()
Święte słowa. Było bossko i - ja wiem - conieco tajemniczo... Nie zdarza mi się zbyt często spacerować o 4 nad ranem gdziekolwiek, a w ogóle nad jeziorem.Zamieszczone przez Seeker
Zresztą - jchyra też ma racje
Jak tylko życie mi się "uporządkuje", postaram się ruszyć cztery litery czasem z rana, biorąc koniecznie aparat i statyw. Na razie o 4 - 5 rano wstaję, żeby przewinąć maleństwo i podać je mojej lepszej połowie do nakarmieniaZamieszczone przez jchyra
![]()
Nie bardzo myślę wówczas o czymkolwiek poza jak najszybszym ewakuowaniem się z powrotem do łóżka.
![]()
Jeszcze raz dziękuje za komentarze.
...
Skontaktuj się z nami