Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

na wczasach bylem, jeszce piach mam w oczach
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

to wybaczam :] blogi nastroj jeszcze panuje widocznie o Ciebie Tylko zazdroscic mozna
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

ooo daj spokój, Polska rzeczywistośc jest baaaardzo szara, stwierdziłem

Domyślnie

ojj, jest prawie czarna, to juz pod szarosc nie podchodzi...

ale im mniej o tym mysle tym mi sie przyjemniej zyje, chociaz np idac poprostu ulica z aparatem przyopminam sobie o realiach Polski, i polskiej ulicy na ktorej kazdy jest potencjalna ofiara.

Dlatego uciekam stad jak tylko bede mogl :P a narazie ciesze sie bo wyjezdzam pod koniec tygodnia na wegry, przez slowacje i takie tam
    Zapraszam Michał Klimont
    [/I]

Domyślnie

jechalem przelotem przez wegry wczoraj, zimno jak jasny gwint i padało, oby ci sie poprawila pogoda bo naprawde niezaciekawie. zatrzymalem sie na chwile w miskolcu ale na polu na basenach nie dało wysiedziec, musialem sie schornic w goracych grotach. polecam za to hajdusoboslo za debrecenem- chyba najlepszy osrodek, zatłoczony, ale ma najwiecej rozrywke i najlepszy kompleks basenow :P

Domyślnie

bylem w hajdusoboslo ( jakkolwiek sie to pisze.. :P ) rok temu bodajze, rowniez polecam chociaz jak dla mnie to tam za tloczno, dlatego korzystam z malej miejscowosci w tym roku - Mezokowest( jak to napisac?? :P ), mysle ze nie pobede tam dlugo bo jednak nie potrafie dzbyt dlugo lezec i nic nie robic, pewnie zakonczy sie to tak ze pobede na basenach w siarce troche ( o tyle fajne to jest ze podczas deszczu jest w nich jeszcze przyjemniej niz jak jest goraco ) a potem skocze w jakies gory... gdzie mozna troche fotek narobic
    Zapraszam Michał Klimont
    [/I]

Domyślnie

Ech, strasznie dawno nie miałem czasu na forum Może to z powodu mojej dwumiesięcznej córeczki... Świat wywróciła do góry nogami

Cytat Zamieszczone przez Seeker
    Krzych:
    A powiedz tak szczerze, podobalo ci sie tam?
    Moze fotografia, to nie tylko zdjecia...?

IMHO klimat zamglonych porankow na woda jest nie do podrobienia.
    Jezeli przy okazji uda ci sie dobrze obfocic...
    Święte słowa. Było bossko i - ja wiem - conieco tajemniczo... Nie zdarza mi się zbyt często spacerować o 4 nad ranem gdziekolwiek, a w ogóle nad jeziorem.

Zresztą - jchyra też ma racje

Cytat Zamieszczone przez jchyra
    warto też będzie wstać jeszcze wiele razy
    dla światła i dla coraz lepszych zdjęć
    Jak tylko życie mi się "uporządkuje", postaram się ruszyć cztery litery czasem z rana, biorąc koniecznie aparat i statyw. Na razie o 4 - 5 rano wstaję, żeby przewinąć maleństwo i podać je mojej lepszej połowie do nakarmienia Nie bardzo myślę wówczas o czymkolwiek poza jak najszybszym ewakuowaniem się z powrotem do łóżka.

Jeszcze raz dziękuje za komentarze.
    ...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów