Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie skateboarding-pierwsza seria.

jest to mój samiuśki początek w tej dziedzinie fotografii. także proszę o wyrozumiałość.

http://www.teodorryszkus.fanfilled.c...ty1/index.html

zdjęcia pod tym adresem bo wygodniej oglądać i nie trzeba wklejać i robić różnych cudów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    jest to mój samiuśki początek w tej dziedzinie fotografii. także proszę o wyrozumiałość.

http://www.teodorryszkus.fanfilled.c...ty1/index.html

zdjęcia pod tym adresem bo wygodniej oglądać i nie trzeba wklejać i robić różnych cudów.
    Tylko nie każdemu chce się klikać i łazić po innych stronach. Przynajmniej zajawki wklejaj tu, na forum.

Domyślnie

ok ok
    już robię. wydawało mi się że tak bedzie lepiej.

Domyślnie

2 nie rozumiem ? o co tam chodzi ?? 3 to jakaś obróbkowa tragedia ! troche musisz ruszyć głową przy kadrowaniu, zaraz wbiją pewnie znawcy tematu jak THQ i paczka i dostaniesz kilka cennych rad

Domyślnie

szczerze to 2 mi się też nie podoba, ale chciałem dać nawet takie słabe kadry żeby się dowiedzieć innych ważnych żeczy. czy lampa nie pod za dużym kątem względem puszki i tak dalej. Za 3 też sorry, ale chciałem już wzucić wsazystkie które jakoś tam się nadawały :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    szczerze to 2 mi się też nie podoba, ale chciałem dać nawet takie słabe kadry żeby się dowiedzieć innych ważnych żeczy. czy lampa nie pod za dużym kątem względem puszki i tak dalej. Za 3 też sorry, ale chciałem już wzucić wsazystkie które jakoś tam się nadawały :P

lampa NIGDY nie jest pod za duzym kontem wzgledem puszki

obrobka - yyy ... sorry, ale raczej ciezko ja konstruktywnie skrytykowac (no moze poza 4 )

kadry / momenty:
    - 1 - skad, dokad ? maly ksiaze ?
    - 2 - nie o to chodzi w tym sporcie ... MOMENT - a tu co ? nieudany trick ...
    - 3 - w zasadzie najlepsze z setu, najlepsze niestety nie znaczy dobre; gdybys uniknal centralnego kadru to moglbys calkiem fajnie wykorzystac cien na scianie
    - 4 - obrobka zabila wszystko
    - 5 - mogloby byc calkiem niezle, ale trzeba bylo strzelac blizej osi coppingu i z nizsza ...

a i jeszcze wracajac do wspomnianej obrobki - nie razi Cie tak duza roznica temperatur barwowych miedzy swiatlem zastanym a flashem ?

Domyślnie

trójeczka, panie i popraw przy następnym secie reszte
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

1 - Znam skatepark na Blue City bo sam tam czasami wpadam, i wiem że nie jest łatwo wybić się z tego kłatera tak wysoko. Trik fajny, wysoki efektowny, ale ty kadrowałeś za wąsko i nie pokazałeś kompletnie nic. następnym razem, odejdź dalej, stań sobie niżej, na wysokości kołpingu tak żeby szerzej ująć chłopaka i będzie miodzio...

2 - jeżdżę na deskorolce dobre kilka lat i tego triku jeszcze nigdy nie widziałem (a nawet o nim nie słyszałem)

3 - taki central, nie podoba mi się

4 - lepiej przejdźmy do 5

5 - ładny masz statyw, lampę też masz silną, fajną... Ale chyba nie ona najważniejsza w zdjęciu...

Przepraszam Cię Teodorze, ale seryjka średnio mi podeszła. Ale możemy wykorzystać sam fakt że mieszkam w Warszawie i umówić się razem na zdjęcia deskowe. Jak by co PrivateMessage !

pozdrawiam!

Domyślnie

dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi. Tak jak mówiłem jest to moja pierwsza seria i jak widać nieudana. Do tego nie mogłem się skupić na tym zeby łapać dobre kadry bo się martwiłem że zaraz ktoś mi wjedzie w nerki, albo rozwali lampę. Już wiem co jest złe, trochę tego dobrego też zauważyliście i za to dzięki
    Następną serię gdy tylko ja zrobię oczywiście takze zamieszczę.

Uprawnienia umieszczania postów