Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Pod żaglami

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pod żaglami

Witam wszystkich,
    To mój pierwszy post na forum, chociaż „wyznawcą” Nikona jestem od lat. Na „dzień dobry”chciałbym zaprezentować zdjęcia wykonane podczas regat The Tall Ships` Races. Można je pokazać na wiele różnych sposobów. Tu zebrałem zdjęcia, które pokazują to co się działo od strony dość spokojnej, można by powiedzieć ciut sentymentalnej.
    Forum jest świetne, ale trochę brakuje mi działu morskiego Fotografujących statki, to co się dzieje w portach, stoczniach jest naprawdę sporo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
    D90 + D50 + F801s, N18-70, S70-200 2.8 II, N70-210, SB-600, Naneu Sahara 217F

Domyślnie

2 i 9!!! generalnie bardzo fajnie. widać, że kadry przemyślane. Jakość rewelacyjna. Może ostatnie zdjęcie tutaj nie bardzo pasuje, ale ogólnie to pozytywnie.

Domyślnie

Ostatnia fotka powstała gdy w stosunkach polsko-rosyjskich zapanowała epoka lodowcowa. A okazało się, że żeglarze nawet po zejściu z pokładu mają to gdzieś Owszem, trochę to co całości nie pasuje, ale... To był po prostu miły finał przygody pod żaglami
    D90 + D50 + F801s, N18-70, S70-200 2.8 II, N70-210, SB-600, Naneu Sahara 217F

Domyślnie

Mi rowniez sie podobaja foty, 8 i 9 dla mnie genialne... Pozdr.

Domyślnie

Bardzo fajne foty!
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Bardzo ładne. Tęsknota zapanowała w moim sercu
    Co do 9 to mi się przypomniało, jak parę lat temu zwiedziłem Kopenhagę w takich kaloszach jak ten chłopak po prawej. Nie polecam
    Jarek

Domyślnie

esz... az mi sie lezka w oku zakrecila... Nie ma to jak szmaty... Ale sezon juz niebawem. Fotki super, 9 rewelka
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Ozesz ty draniu... ladnie to takimi widokami czlowieka katowac w tą zimową szarówę?

2,5,7,8,9 - przepiękne

Pozdr. Paweł

Domyślnie

Bardzo fajna seria, .... szczególnie o tej porze.
    Możesz wrzucić więcej.

Domyślnie

fajny w odbiorze reportaz

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów