Szukaj
Jak na mam sie amatorsko odezwać to tak:
1- nie podoba mi się to ze nie ma w kadrze drugiej dłoni. 6- nie podoba mi się ta dłoń na dole kadru.
Pozostałe foty są całkiem fajne![]()
5 najbardziej mi się podoba, choć obróbkę bym dał bardziej glamourową - to tylko ogólna myśl bez wdawania się w szczegóły![]()
nie masz na każdym przepałów? jakoś tak mi się wydaje i mnie razi, ale może to monitor...tak to niezła robota.
trochę złomu w dużym plecaczku.
Jedynka do kosza, dwójka myślę powinna być poziomo albo jakoś inaczej. Całkiem całkiem podobają mi się trzy ostanie
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
Ja tez uwazam ze 3 ostatnie sa najlepsze, podobaja sie.
mi tylko nr 4
pierwsze dwa do kosza ze wzgledu na ciecia dloni i palcow...
reszta do albumu co najwyzej i gleboko schowac
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Z całej serii najbardziej przekonuje mnie 5 i 4. Na pozostałych rażą te cięcia dłoni , przedramion. Na plus - nie przesadzona obróbka.
ciekawa byłaby tylko dwójka... ale popsułes to fatalnym kadrowaniem. więc jestem na nie.
błąd bardzo częsty, to cień rzucany przez włosy na buzię, wystarczyło odrobinę podnieść brodę... i zadbać by włosy nie wychodziły poza linię brwi.
kadry sztuczne i nieciekawe. kadrowanie jeszcze gorsze. oj słabo, słabo..
na piątce dodatkowo przesadziłeś z majstrowaniem przy brodzie. obróbka niedbała.
do poprawki...
próbuj dalej.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Skontaktuj się z nami