Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Nowy Kiev 88

Domyślnie

Za te pieniądze chyba wolałbym używaną Bronkę SQ, lub trochę dołożyć i Hasia nabyć

Pozdrawiam
    Ulv
    www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45

Domyślnie

lo kurde
    hasle za 2 kloce mozna zalapac
    nie zaplacilbym za to tyle
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

sailor
    Gość

Domyślnie

z tego co kojarze to w tej wersji eksportowej tluka go jzu jakies 3-4 lata wiec taki nowy to nie jest chyba ze zmienili np klej do okladzin i nazwali to nowa wersja.

Domyślnie

Pisząc nowy miałem na myśli fabrycznie nowy
    pattom

Domyślnie

Wygląda bardzo profi, ale mechanika i optyka zostawiła na mnie takie (negatywne) wrażenie, że kupowałbym wszystko, ale nie to.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Mamiya RZ PRO.
    Zdecydowanie i do samego konca.
    Nie dawniej jak godzine temu mialem przyjemnosc skonczyc robic powiekszenia z negatywu naswietlonego tym sprzetem.
    Kiev88 - sa tacy, ktorzy udowodnili, ze potrafi baaaardzo duzo (pattom, pewnie wiesz nawet o kim mysle...), tyle, ze trzeba trafic dobra sztuke. A nowy w cenie juz niedaleko uzywanej, ale w dobrym stanie mamiyi...
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Tyle to ja wiem, ja dla siebie zbieram na Hasselblad ale znajomy prosił o pytanie na forum (ma marny dostęp do sieci).
    pattom

nin
    Gość

Domyślnie

a czemu nie chce uzywki? 500zl z kaseta idzie kupic
    to dobra cena jak za kieva
    mam i sieke juz ponad rok nim - jak na razie nie zmieniam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów