Pomijając już aspekty hikejów. Ten podpis to się nie dało ciut większy dać - ledwo go widaćDlaczego każesz nam wysilać wzrok ?
.
Szukaj
Pomijając już aspekty hikejów. Ten podpis to się nie dało ciut większy dać - ledwo go widaćDlaczego każesz nam wysilać wzrok ?
.
taki mały OT Matteo da się gdzieś na Twojej stronie tą cholerną muzyczkę wyłączyć?
HA HA !!taki mały OT Matteo da się gdzieś na Twojej stronie tą cholerną muzyczkę wyłączyć?
Strona jest w polowie zakonczona a w polowie w powijakach a przycisk do wylanczania muzy znajduje sie niestety w tej drogiej polowie. Specialnie dla ciebiwe jutro juz bedzie![]()
Nie znam się na tego typu zdjęciach, jeszcze nie bawiłem się w high key co nie znaczy że nie spróbuję oceniać trudno bo nawet na forum mało podobnych prac.
Technicznie się nie wypowiem z uwagi na to co napisałem wyżej, ale mogę jedynie powiedzieć, że w takim układzie jak jest praca bardzo ale to bardzo głowa przypomina mi prostokąt żeby nie napisać kwadrat - może da się coś z tym zrobić? uwypuklić?
Co to HK to pierwsze proby z ta technika i szczerze mowiac moze fotka nie jest najciekawsza pod wzgledem art ale berdziej chodzilo o sama technike.
Jak narazie to wiem ze nie powinno byc az tak jasno choc widzialem kilka tak jasnych i mnie osobiscie podobaly sie bardzo. Prowdopodonie nie jest to w 100% zgodne z definicja HK ale...
Co ciekawe, spotkalem sie tez (nie pamietam gdzie) z fotografem, ktory wrecz z uporem maniaka wpieral ludzia ze kontrast i cienie powinny byc jak najmniejsze wiec...
To wlasnie dlatego tak bardzo zalezy mi na waszych opiniach i wskazowkach technicznych. Czekam z niecierpliwoscia na dalsze komentarze. Za obecne wielkie dzieki!
Skontaktuj się z nami