Arczi wymiatasz na forum... ale to już pewnie wieszJeśli chodzi o fotki to jak zwykle... nic nowego... po prostu... znakomicie !!!
![]()
Szukaj
Arczi wymiatasz na forum... ale to już pewnie wieszJeśli chodzi o fotki to jak zwykle... nic nowego... po prostu... znakomicie !!!
![]()
5tka bbbbbardzo luzacka :P
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki
Ładnie błyskasz. szkoda, że egzify kasujesz.
Od czego odbijane. A mama nie płakała, że oczy dzicku wypalisz.Pytam bo mi ostatnio prawie w łeb dał koleżanka.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Swietne, udawadniasz ze nie tylko pieknie focisz swoja rodzine gdzie latwiej wychwycic emocje ale i badz co badz obcych ludzi
Ślicznie Wam dziękuję
Eee, bez jaj...
Jakiś czas temu tak ustawiłem skrót do zapisywania na potrzeby netuA tutaj to 1/80s; f3,2 - f3,5; ISO400; i tak mniej-więcej od 30 do 50mm
Od fioletowych ścian + białego sufitu. Sabinka (800) po każdym strzale musiała chwilę się ładować - duże i ciemne pomieszczenie
To ja ochrzaniłem rodziców, żeby nie walili dzieciątku lampką z małpki po oczach - tu jednak światło było odbijane
Pozdrawiam.
Ciepło, miło i przyjemnie
^ rewelacyjna!![]()
Świetne zdjęcia dostaje 4* dał bym pięć ale brakuje mi tu BW jakiegośnaprawdę przykład pięknych zdjęć albumowych na których zarabiać można i nie tylko
gratuluje.
Pozdrawiam,
AMI
Po głębszym namyśle daje 5*za pierwsze zdjęcie, jeszcze raz bardzo mi się wszystkie podobają.![]()
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Skontaktuj się z nami