Rozkoszne![]()
Szukaj
Rozkoszne![]()
Mnie też się podobają, też czasem takie cykam swoim dwóm chłopakom. Jak dla mnie tylko WB albo odcień do poprawki (za czerwone), ale to kwestia gustu. Na dobrą sprawe takie różowe niemowlaki na takim WB dobrze wychodzą. Ale co by nie było zdjęcia super. Miło się patrzy
Bardzo przyjemne i pocieszne zdjęcia. Przypomnij mi jakim body fociłeś, bo jak mniemam szkiełko to S30mmUżywałeś lampy?
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie no uśmiech na 5 i 6 mnie rozbroił, świetne, zresztą jak cały set. Pamiątka jak się patrzy.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
Podziękował
No właśnie miało być ciepło
Szkiełko to moja ukochana Tokina 16-50/2,8 przy f3,2 - f3,5 - prawda, że śliczną ma plastykę?..Lampa na każdym zdjęciu, i to na dodatek jedyne źródło światła, bo w pokoju było za ciemno. A body to D300.
Pozdrawiam![]()
Pozdrowionka!
Jak robić takie fotki?
Na jakim sprzęcie działasz?Programy graficzne?
Archibald, prze urocze
Naprawdę mi wspaniała pamiątka.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
...będę się powtarzać dozgonnie znakomita praca z lampą...i modelkami również...jak dla mnie wypasik......pozdrowionka przyjacielu i czekam na odwiedzinki...
![]()
Sprzęt wymieniłem post przed Twoim... ale uważam, że to drugorzędna kwestiaProgramy... zasadniczo dowolny do wywołania rawa, a nawet i to niekoniecznie... choć ułatwia kwestię koloru... no i dodaję winietkę - to wszystko z edycji
Eee, ciągle się uczę
Dzia Przyjaciółko - jak tylko się uda to na bank wpadniemy![]()
Skontaktuj się z nami