Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Alpina

Domyślnie Alpina

W tym dziale pojawiają się głowie dzieci, a przecież wiadomo dokładnie, że syjam wymaga o wiele więcej miłości, czułości, troski i co najważniejsze uwagi, niż jakiekolwiek dziecko

Ps.
    1) Strasznie przepraszam za ramkę i podpis, ale niestety zdjecia syjamków są bardzo atrakcyjne dla posiadaczek blogów o "SłIt KoTeCzKacH". Korzę się w tej chwili bardzo, bardzo.
    2) Wiem o uciekającej ostrości, ale to był mój pierwszy kontakt z 50mm 1.8

Bijcie mocno.

Sesja kąpielowa:
    1.
    2.
    3.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

Na kotach się nie znam więc się nie wypowiadam,ale co do zdjęć to .... cieńko.Moim zdaniem nie ciekawe kadry,kot pokazany w jakichś zawijasach,nieestetycznie.Żadne ze zdjęć nie pokazuje kota a jedynie jego ekwilibrystykę.Ramki się nie czepiam choć wygląda jak ramka klepsydry
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madź Zobacz posta
    W tym dziale pojawiają się głowie dzieci, a przecież wiadomo dokładnie, że syjam wymaga o wiele więcej miłości, czułości, troski i co najważniejsze uwagi, niż jakiekolwiek dziecko
    Odważne stwierdzenie...

Domyślnie

syjam wymaga o wiele więcej miłości, czułości,
    jak widać o czułość potrafi sam zadbać
    masz pięknego kota ale tego na zdjęciach nie widać wybieraj jednolite, nie odciągające uwagi tło i nie rób zdjęć z góry
    dobrze jest czasem ująć jego spojrzenie...

Domyślnie

kijaszek w mrowisko wbijasz

za mało kota w kocie moim zdaniem

Domyślnie

Odnoszę wrażenie że dużo więcej pracy włożono tutaj w zrobienie ramki niż samego zdjęcia.
    Nastepnym razem spróbuj odwórcić proporcje.

pozdrawiam

Domyślnie

Ciekawe...bardzo ciekawe...kupię sobie chyba syjama bo nie uwierzę.
    Fotki za przedmówcami, za mało pokazałaś kota. Zmieniłbym chyba tytuł z sesja kąpielowa na Joga
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

Ja bym dużo dała, żeby tak nie było, ale niestety.
    kodi- syjamy to świetne koty, tylko są strasznie uczłowieczone, inteligentne, energiczne ( to się akurat mej Alpiny nie tyczy, ona się raczej kula niż biega, a i tak najczęściej trzeba ją nosić na rękach), ale potrafią się na prawdę odwdzięczyć za troskę.

No to spróbuję jeszcze raz:

5.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"

Gemini
    Gość

Domyślnie

... jaki by ten koteczek nie był, to pokazanie go, jak sobie językiem przyjemność sprawia nie jest chyba tym, co "tygryski" lubią najbardziej... to może do "Foto-żart" z tytułem "paryskie miou-miou"...

Domyślnie

Ale łapką wszystko ma zasłonięte

Miało być w aktach, ale trzeba byłoby Kotę ogolić, a ona swoje futerko lubi.

Uprawnienia umieszczania postów