Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ola

Domyślnie Ola

Witam,
    zdjęcie z sesji z kuzynką.

Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo ladne i mile zdjęcie ale mi bark jakoś na zdjeciu dłoni modelki, więc albo inna nieco poza modelki, albo dłonie w kadrze..
    Takie jest moje skromne zdanie, tak same nadgarstkii trochę dziwnie wygladają, jak dla mnie.

Domyślnie

podpisuje sie pod novika.. zle ciecie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

To może taki kadr:

albo taki:

Domyślnie

Jeśli mam się wypowiedzieć co do drugiej serii zdjęć to powiem tak: w tym drugim secie na pierwszym zdjeciu nie podoba mi się światło padające na twarz i na modelkę. Nie wiem czemu ale wydaje mi się mało naturalne, nie wiem może to zwykły flesz z lampy.. ale jakoś tam mi nie podchodzi. Choć uważam że to najlepsze zdjęcie z tej serii. Na kolejnej pracy nie podoba mi się mina modelki, mam wrazenie że to światło padające na nią raziło ją w oczy i dlatego ma takie przymknięte ... nie wiem może mam tylko takie wrażenie. Poza tym modela ma coś na ręce .. jakąś czarną opaskę, lub gumkę od włosów którą zdjęła do zdjęć..trochę mi ona przeszkadza przy buzi na tym następnym zdjęciu. Poza tym uważam ze sesja całkiem fajna. Moją wypowiedz jest czysto amatorska więc mogę się mylić...

Domyślnie

Dzięki za uwagi.

Domyślnie

Bardzo prosze ale wiesz, ja nie jestem profesjonalistką.... to amatorska opinia.

Domyślnie

Nie trzeba być profesjonalista aby mieć własne zdanie

Domyślnie

A mi najbardziej podoba się ostatnie zdjęcie. Ogólnie, fajne kolorki
    Na drugim zdjęciu chyba trochę niefortunne "ustawienie" nóg - obydwie łydki wychodzą z jednego kolana.

Ale ja jestem zupełnym amatorem, więc moje zdanie nie musi pokrywać się z prof-ami

Domyślnie

Ładne kadry, ładna modelka!
    Podoba się.

Pozdrawiam.
    Nikon System

Uprawnienia umieszczania postów