Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: sb800

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

..........
    Ostatnio edytowane przez pdzran ; 10-10-2006 o 11:52 Powód: zdublowany post

Domyślnie

juniorgm napisal:

> Fibro miałeś rację, był wyciągnięty ten rozpraszacz zamontowany w lampie. Niestety nigdzie nie przeczytałem w > instrukcji, że jego wyciągnięcie powoduje że wyłącza się automatyczny zoom. No ale pierwsze koty za płoty. > A teraz idę dalej patrzeć co i jak z lampką.

> Dzięki wszystkim za pomoc !

Oj nieladnie klamac wprawdzie nie mam instrukcji przed soba ale na 100% jest tam napisane ze wyciagniecie rozpraszacza i nalozenie dyfuzora powoduje zablokowanie zooma na odpowiednio 14 i 18mm.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Wawer

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaki71 Zobacz posta
    juniorgm napisal:

> Fibro miałeś rację, był wyciągnięty ten rozpraszacz zamontowany w lampie. Niestety nigdzie nie przeczytałem w > instrukcji, że jego wyciągnięcie powoduje że wyłącza się automatyczny zoom. No ale pierwsze koty za płoty. > A teraz idę dalej patrzeć co i jak z lampką.

> Dzięki wszystkim za pomoc !

Oj nieladnie klamac wprawdzie nie mam instrukcji przed soba ale na 100% jest tam napisane ze wyciagniecie rozpraszacza i nalozenie dyfuzora powoduje zablokowanie zooma na odpowiednio 14 i 18mm.
    Nie mam instrukcji przed sobą ale wyciągnięcie rozpraszacza powoduje zabokowanie na 14 LUB 17 mm, z możliwością ręcznego wyboru, które chcesz. Nałożenie mydelniczki powoduje zablokowanie na 14.

Domyślnie

Nie mam instrukcji przed sobą ale wyciągnięcie rozpraszacza powoduje zabokowanie na 14 LUB 17 mm, z możliwością ręcznego wyboru, które chcesz. Nałożenie mydelniczki powoduje zablokowanie na 14.
    No wlasnie, nie mialem instrukcji ani lampy w rece

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GreenToad Zobacz posta
    dokładnie strona 27. 2 i 3kropka od dołu
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Uprawnienia umieszczania postów