Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

Prt Scr - tak napisane na klawiszu mojej klawiatury - polecam
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Jeśli zwykły systemowy PrintScreen mi nie wystarcza, to odpalam ustrojstwo o nazwie Screenshot Captor.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kosti68 Zobacz posta
    Jaki programik byscie polecili do robienia Screenshots, moze najlepiej jakis darmowy ale nie koniecznie....jesli dobry programik jest wart kasy to nie ma z tym problemu zeby za niego zaplacic.
    Tytułem pocieszenia w czasie przyszłym )) :
    w Windows7 będzie narzędzie "Snipping Tool", które pozwala z ekranu skopiować dowolny fragment, począwszy od klasycznego prostokąta, poprzez wskazane okna lub całego ekranu, aż po kształy nieregularne.

pozdrawiam
    Nikon D300 ; Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX ; Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM; AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G; Metz 58 AF-1 MECABLITZ; Coolpix P6000
    http://www.flickr.com/photos/jarek_wt

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Screenshot Pilot, jest dość praktyczny i zapis w kilku formatach, jest ponadto darmowy

Domyślnie

HyperSnap

Domyślnie

Szczerze mówiąc, nigdy nie miałem potrzeby używać czegoś bardziej zaawansowanego niż guzik PRINT SCREEN. Podejrzewam że i jego funkcji do końca nie umiem wykorzystać

Domyślnie

vista dodatkowo ma gotową aplikacje "narzędzie wycinanie" spełniajace absolutnie wystarczająco swoje podstawowe zadanie

Domyślnie

Ależ Wy pitolicie, sam już nie wiem ,czy to jakieś popisy, czy co inszego, ale zamiast pokazywać jacy to z Was komputerowi bywalcy zobaczcie jak działa FastStone (link na pierwszej stronie).

Przecież to ma być narzędzie wygodne i dla osób, które z tej funkcji często korzystają i niekoniecznie są informatykami z zawodu.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Ależ Wy pitolicie, sam już nie wiem ,czy to jakieś popisy, czy co inszego, ale zamiast pokazywać jacy to z Was komputerowi bywalcy zobaczcie jak działa FastStone (link na pierwszej stronie).

Przecież to ma być narzędzie wygodne i dla osób, które z tej funkcji często korzystają i niekoniecznie są informatykami z zawodu.
    HyperSnap jest chyba najprostszym programikiem tego typu ze sporymi możliwościami. Jeśli ktoś potrafi włączyć komputer, to na pewno sobie z tym programem poradzi.
    Dlaczego uważasz, że jeśli ktoś proponuje coś, co sam sprawdził i uważa za godne polecenia, to pitoli i popisuje się? Wyluzuj

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów