Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław, Karpacz

Domyślnie monitor dla fotografa pasjonata

Jaki najlepiej kupić monitor do zdjęć? Cena nie gra roli. Gdzieś widziałem taki który można obracać w pionie dla pionowych zdjęć. Co proponujecie?
    D200,D70,N AF-S 14-24/2.8G ,N AF-S VR 70-200/2.8G, N50/1.4G,SB800, SB600, Manfrotto, 2xPixelKing set

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rokus1 Zobacz posta

Tak powinien być dobry

Ale ogólnie to polecam Eizo- nawet za mniejsze pieniązki
    D700/D70/N14-24 2.8/N 35 1.8/N85 1.4/N70-200 2.8/SB-900/
    fotografia slubna rzeszow

Domyślnie

ale jeżeli zamierzasz oglądać filmy i grać, to bierz coś z krótszym czasem reakcji. eizo tylko do grafiki i ogoólnie statycznych "scen"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkukla Zobacz posta
    ale jeżeli zamierzasz oglądać filmy i grać, to bierz coś z krótszym czasem reakcji. eizo tylko do grafiki i ogoólnie statycznych "scen"
    Mam w komputerach karty telewizyjne, oglądam filmy, ba, zdarza mi się nawet czasem popełnić zbrodnię grania w jakąś gierkę 3D, mimo srebrzystego owłosienia i dość sędziwego wieku , ale doprawdy nie dostrzegam, by Eizo się "nie wyrabiało".

Tyle, że co ja tam wiem, taki stary oszołom.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

"srady dupady"

Jeżeli rzeczywiście cena nie gra roli, to propozycja stock'a jest godna rozważenia Równie dobrze możesz napisac "jestem bogatym, znudzonym frajerem, patrzcie ile mam kasy, mogę sobie kupic sprzęt o jakim wam się nie marzyło, ha!'. Odpowiedź nadal będzie jedna - w górnym przedziale cenowym nie ma dylematów, najdroższe z reguły jest najlepsze.

Domyślnie

Ile masz pieniędzy ? Dobre monitory do pracy z grafiką zaczynają się od okolic EIZO CG222W (A-TW-IPS , sprzętowa kalibracja z minimum 12 bit zapisem , odpowiednia równomierność itd.)

eizo tylko do grafiki i ogoólnie statycznych "scen"
    NIE - dowodem jest EIZO S2231W
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 02-02-2009 o 10:56

Domyślnie

Mam i sobie chwalę ten monitor http://www.ceneo.pl/1080149s w tej cenie naprawdę warto.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów