poszukuję motorka do nikona fe - czyli md 11 bądź md 12. Nigdzie go chyba kupić nie można. Może ktoś ma na sprzedaż? albo wie gdzie można kupić za rozsądne pięniądze? działający oczywiście![]()
Szukaj
poszukuję motorka do nikona fe - czyli md 11 bądź md 12. Nigdzie go chyba kupić nie można. Może ktoś ma na sprzedaż? albo wie gdzie można kupić za rozsądne pięniądze? działający oczywiście![]()
medyx,
Zgadza sie tylko EBAY. Jest tam tego pelno!!! Sam tam kupilem juz kilka rzeczy do swej FM2ki. Miedzy innymi dzialajacy w dobrym stanie MD12.
Jesli jestes z trojmiasta moze moglbym Ci pomoc. Bo do zakupow na ebayu trzeba Ci by bylo konta w PayPal oraz klasycznej wypuklej Visa lub Maestro.
Kurczę, jestem z Warszafki
Maestro mam, chyba wypukłą (jeśli chodzi o literki/cyferki)
Ale nie śpieszy mi się baaardzo i na razie poczekam, może mi się trafi. Póki co mi wystarcza ręczny naciąg, ale sam uchwyt by się przydał.
medyx,
Tak jesli sa wypukle cyferki to ok. Nie ma co sie bac jesli o to chodzi, Ebay amerykanski jest chyba bezpieczniejszy i lepiej zorganizowany nisz nasze alleg...
No ale mozesz poczekac, tylko jak zajrzysz na ebaya to sie napalisz jak ja kiedys, bo dobre ceny maja. Swojego MD12 kupilem za 50 dolcow z przesylka.
Pozdrawiam!
Ps a z ciekawosci zapytam jakie masz obiektywy? Napisz na priv jesli mozesz.
Skontaktuj się z nami