Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: EC-1 Łódź

Domyślnie EC-1 Łódź

Efekt pleneru FotoDej w elektrociepłowni EC-1, która już wkrótce ma zostac przebudowana na centrum kulturalne.

Jak zwykle liczę na konstruktywną krytykę

1.

Domyślnie

1i 2 w nawet fajnej konwencji....Może mniej winiety,ale deko...Fajnie złamane " B&W ".
    Bonusik...dla amatora...
    Jest OK.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

no potencjał jest w miejscówie ten bonusik można sobie było darować

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

bonus miał by w klimacie okładki płyty Pink Floyd "Animals"

http://en.wikipedia.org/wiki/Animals_(album)
    D90+grip / N18-200VR / N35/2 / N85/1,8 / Falcon 8 / SB800
    Mariusz Filanowski - portfolio fotograficzne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Filan Zobacz posta
    bonus miał by w klimacie okładki płyty Pink Floyd "Animals"

http://en.wikipedia.org/wiki/Animals_(album)
    A wiesz Ty,ze nie zatrybiłem...jak zwykle nie pamiętam,nie kojarzę ,ale ,w sumie,po co...zawsze ktoś przypomni......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dla mnie tylko 1 i 2. Jedynka super. Dwójka też ekstra pod warunkiem, że wyprostujesz schody (stopień od dołu 2,3 i 4- bez czepiania się szczegółowego innych stopni)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Dla mnie tylko 1 i 2. Jedynka super. Dwójka też ekstra pod warunkiem, że wyprostujesz schody (stopień od dołu 2,3 i 4- bez czepiania się szczegółowego innych stopni)
    Chyba żartujesz.....powiedz,że to Cię ktoś...chłop,koleżanka,dzielnicowy...podpuścil i.......
    To Ci psuje odbiór...? Poważnie..?
    Wytłumacz mi ,jaki to ma wpływ na odbiór zdjęcia i ile radianów,miliradianów,sekund kątowych jest w stanie przeciągnąc Cię od deklaracji .."nie" do "tak"....?
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

1 i 2 sa swietne. Doskonaly pomysl i wykonanie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Chyba żartujesz.....powiedz,że to Cię ktoś...chłop,koleżanka,dzielnicowy...podpuścil i.......
    To Ci psuje odbiór...? Poważnie..?
    Wytłumacz mi ,jaki to ma wpływ na odbiór zdjęcia i ile radianów,miliradianów,sekund kątowych jest w stanie przeciągnąc Cię od deklaracji .."nie" do "tak"....?
    Pzdr
    Andrzej
    Właśnie dla mnie zdjęcia na dużą odległość (w przestrzeni) nie są szczegółowo rozpoznawalne. Mam wadę (skutek po urodzeniu dzieci)-4,5 na oczach. Ale zdjęcia z bliska i inne obiekty (mogę nawet odczytać próbę z pierścionka) widzę nawet nad wyraz wyraźnie. I dlatego wspomniałam o wyprostowaniu schodów w tym zdjęciu, ale od początku byłam na "tak".

Uprawnienia umieszczania postów