Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Auto

Domyślnie

milo milo
    maly bardzo podobny do Ciebie

pozdr.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Widzi mi się...

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Słuchajcie, na auto mam patent. Opracowałem go na potrzeby tego zdjęcia. Budujemy z Frankiem wieżę z klocków. Przy okazji jest trochę zabawy. Stawiamy ją w miejscu gdzie będziemy siedzieć. Statyw opuszczam prawie na sam dół (żeby obiektyw był na wysokości oczu, kiedy usiądę na ziemi) i kadruję tak, żeby złapać ostrość na klocki i żeby wieża była w centrum kadru (Koffe, w Twoim przypadku to by się też mogło sprawdzić). Troszkę dla pewności trzeba przymknąć szkiełko, ale nie za bardzo. Siadam w miejscu wieży, pilot w garść i ogień. Ujęcie powtarzałem kilkanaście razy, bo trzeba jeszcze wycyrklować odległość aparatu od... hmm... od modeli, żeby nie było za ciasno. A tu już trochę metodą prób i błędów. No i oczywiście, a to mina głupia, a to oczy przymknięte, a to Franek się gdzieś odwrócił, bo coś usłyszał itd... Więc powtórek kilka było, ale jakichś większych problemów z wykadrowaniem, czy z wyostrzeniem nie miałem.

Cieszę się, że Wam się zdjęcie podoba.
    No to ja sposób wykorzystałam i coś tam się udało zrobić Mai wieża a raczej jej rozwalanie się bardzo podobało ale do zdjęcia nie bardzo chciała pozować Ale dzięki temu patentowi mam swoje zdjęcia Pozdrawiam

Domyślnie

Podobizna w oczach - spoko

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów