Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Auto

Domyślnie Auto

Jak sobie sam nie cyknę fotki z Frankiem, to mi nikt nie cyknie...

Da radę, czy nie bardzo?

Domyślnie

Franek ładniejszy (ten mniejszy)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Franek ładniejszy
    To po mamusi...

Domyślnie

Moze i urode ma po mamusi ale oczka Twoje, myslalem za fura jakas bedzie

Domyślnie

Spoko fajnie wyszło.
    Pozdr.
    P.S.
    Też myślałem, że będzie o motoryzacji
    Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Jak sobie sam nie cyknę fotki z Frankiem, to mi nikt nie cyknie...
    tak to jest ,ja sam własnych zdjęć mam jak na lekarstwo
    auto fajne podoba się
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Dzięki.
    Tak teraz patrze na zdjęcie na monitorze w pracy i po raz pierwszy mam wrażenie, że kolory rozjechały się w stosunku do tego, co widzę na monitorze w domu. Do tej pory, na wszystkich pozostałych zdjęciach jakichś większych różnic nie dostrzegałem, a tutaj wydaję mi się, że za bardzo w magentę leci... Miało być tak troszkę chłodniej, ale nie różowo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Jak sobie sam nie cyknę fotki z Frankiem, to mi nikt nie cyknie... ...
    He he, skąd ja to znam

Fotka spoko, wiele razy celowałeś żeby się wstrzelić z taką ogniskową? Ja auta z córą robię na 16mm...

...a co do koloru to się nie wypowiem, bo w pracy dostałem dziś nowy używany monitor i nie mogę z tym cholerstwem się dogadać...

Pzdr.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Bardzo sympatycznie wyszło Mi też nie ma kto strzelić foty z Majką a ja sama nie dam rady z manualnym ostrzeniem trafić :/

Domyślnie

Słuchajcie, na auto mam patent. Opracowałem go na potrzeby tego zdjęcia. Budujemy z Frankiem wieżę z klocków. Przy okazji jest trochę zabawy. Stawiamy ją w miejscu gdzie będziemy siedzieć. Statyw opuszczam prawie na sam dół (żeby obiektyw był na wysokości oczu, kiedy usiądę na ziemi) i kadruję tak, żeby złapać ostrość na klocki i żeby wieża była w centrum kadru (Koffe, w Twoim przypadku to by się też mogło sprawdzić). Troszkę dla pewności trzeba przymknąć szkiełko, ale nie za bardzo. Siadam w miejscu wieży, pilot w garść i ogień. Ujęcie powtarzałem kilkanaście razy, bo trzeba jeszcze wycyrklować odległość aparatu od... hmm... od modeli, żeby nie było za ciasno. A tu już trochę metodą prób i błędów. No i oczywiście, a to mina głupia, a to oczy przymknięte, a to Franek się gdzieś odwrócił, bo coś usłyszał itd... Więc powtórek kilka było, ale jakichś większych problemów z wykadrowaniem, czy z wyostrzeniem nie miałem.

Cieszę się, że Wam się zdjęcie podoba.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów