Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Gdańsk nad Motławą

Moje pierwsze zdjęcia na forum

1
    2
    3

Domyślnie

w każdym coś jest, ale są bardzo krzywe i jakies takie nie do końca. np. na drugim fajny mur, fajny tynk i rower, a roleta psuje totalnie wszystko, natomiast na ostatnim ta rynna... no i napis mógłby być albo nie widoczny wcale, albo większy. ostatnie wg mnie ma największy potencjał.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Jedynka fajna ale brakuje prawej strony a najwyższą partię okien bym wyciął. Nr 3 tez fajny ale trochę krzywo.

Domyślnie

najbardziej jedynka, ale trzeba ja mocno dopiescic
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

a mnie sie podoba 2 - chociaż sam bym ją kadrował dużo ciaśniej (w poziomie) i pewnie troszkę bym "podbił" kolory
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Jedynka ciekawa, ale moim zdaniem i jak widzę przedmówców należy przyciąć te górne "niedokończone' okienka i poszerzyć boczek z prawej strony, żeby się zmieścił w całości ten element okienka z prawej strony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami Zobacz posta
    najbardziej jedynka, ale trzeba ja mocno dopiescic
    zgadzam sie z Kami - dwojka kosz taki rower i kawałek sciany znajdziesz Korni i w swoim miescie -- o trójce juz napisano - jest krzywo ale sa zadatki na lepiej

Domyślnie

Dopiero co zacząłem przygodę z fotografią więc powoli zaczynam zauważać błędy.
    Dzięki za opinię.
    D200| Tamron 55-200 4-5.6f | Nissin Di622

Uprawnienia umieszczania postów